Porazbijala sve tanjire: Suzana zbog Mikija doživela nervni slom!

Autor:

Zadruga

19.01.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića menja se iz dana u dan, povremeno su prijatelji, pa ljubavnici, a sada je pčelar iz Kupinova doveo pevačicu do potpunog ludila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Razbesnela se... Suzana i Miki

Svađa između njih započela je ispred sobe za rehabilitaciju kada je Miki optužio Suzanu da je sakrila escajg i da se ponaša kao ostali zadrugari:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Porazbijala sve tanjire... Suzana

- Ne mogu da verujem da si sakrila escajg i viljuške! Ono protiv čega se ja borim, to moja najbolja drugarica radi! Ovo je realan život, u ovim uslovima čovek pokaže kakav je! Ne treba da budeš kao oni! - rekao je Miki, a ovo je Suzanu iznerviralo do te mere da je uradila nešto sasvim neočekivano.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tanjiri leteli na sve strane...

- Ti meni sve ovo praviš, da zbog tebe dobijam glupa pitanja i konstatacije! Šta da radim?! Da kuvam kafu nožem! Ne treba da budeš kao oni! Nećemo više da budemo zajedno, ni da pijemo kafu! Maltretiraš me ovde! - burno je odreagovala Suzana.

Ona je nakon toga ustala, ušla u sobu za rehabilitaciju i uzela sve tanjire, a zatim ih porazboijala pred njim, pa mu poručila:

- Evo, sad više nemaš ništa - rekla je Suzana kroz plač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

19.01.2019 17:39

Vrlo glupa potez glupe švalerke.