Oglasila se Aleksandra Subotić nakon Davidove prevare: Njene reči su ljude ostavile bez teksta!

Autor:

Zadruga

19.01.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić doživela je pravu dramu kada se njen dečko David Dragojević smuvao sa Anom Korać nekoliko dana nakon njenog izbacivanja!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

David i Ana se ne odvajaju jedno od drugog a strasni poljupci odjekuju zadrugom. David je zbog Ane čak skinuo i burmu koju je nosi iz ljubavi sa Aleksandrom.

A iako je David čak i javno uputio poruku Aleksandri da mu se Ana dopada, Aleksadnra ne odustaje od ljubavi. Ona je noćas, na bogojavljensku noć, zamislila želju, a onda pratiocima na društvenoj mereži instagram uputila poruku:

- Da li ste i vi noćas zamislili jednu zelju? Ja i moja beba jesmo! Ne smem da vam kažem koju, ali mogu da vam kažem da je moja Magdalena pre par meseci rekla Davidu da bi volela da zauvek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica - a ja u to i dalje verujem! Čoveka možeš da izigraš i da iz manipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad tada se taj čovek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajici niko nije uspeo da uništi nešto što se zove PRAVA LJUBAV! Ni najveće veštice i vešci sveta... Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata -mamu, i njih dvoje zajedno bebu... I ja od toga ne odustajem nikada... Pa videćemo... Neke želje se ponekada i ostvare, a ja za moju znam da hoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

19.01.2019 09:11

Ništa se ne može na silu.

Odgovori 22 1
psihijatar

19.01.2019 14:12

Ako si pomislila želju za dete, da Bog da ti se ostvarila... Ako si pomislila za Davida, ta se neće ostvariti 100000000000%

Odgovori 10 2
Marina

19.01.2019 20:29

Pobrkala lončiće! Mala Magdalena NIJE Davidovo dete, nego Čabarkapino, pa zašto bi izmučeni David to dete voleo više od sebe? Stalno ga podmeće njemu, da mu stvori osećaj krivice, ali se na tome ne gradi ljubav. Udavila si njegovu ljubav i strast svojim pridikama, suzama i prebacivanjima! To niko ne bi trpeo, neće ni David...

Mačvanin

19.01.2019 22:22

Toliko o njenoj priči da je inteligentna, "iz manipuliše, ponekada, bajici... ", toliko o njenom intelektu i pismenosti.