(VIDEO) Je*ali su te sudije i advokati: Zorica raskrinkala Snežanu!

Autor:

Zadruga

18.01.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku dana došlo je do žučne svađe između zadrugarki koje treba da zajedno nastupe na drugoj Zadrugoviziji koja će biti organizovana ove nedelje. Rebeka Popović, Zorica Marković i Snežana Ilić čine trio koji treba da izvede pesmu ''Jadranka sija''.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković...

U jednom trenutku, sudija je imala zahteve u vezi sa nastupom i tekstom koji treba da peva. To je iznerviralo pevačicu koja nije birala reči kako bi je dodatno isprovocirala. Snežana je udarila na decu pevačice što je ovu na kraju izvelo iz takta. 

- Ako sam rekla da su te j*bali advokati, sudije i pevači. Muzičari svi za usluge. Mogla si da budeš nivo, ali nisi. Moje sinove spominješ. Nemoj da sam te čula da mi spominješ decu. Ja imam tri razreda, ali je*em intelektualce ovde - govorila je Zorica u besu. 

- Beži od mene. Samo kreni na mene. Ti ličiš na muškarca. Ako hoćeš da me tračariš, idi ajde. Samo preti - kratko je dodala Snežana, koja je ipak bila uznemirena zbog reči koje joj je pevačica uputila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sinke

19.01.2019 03:21

A koji su sve Zoricu, kafansku pevaljku?

Odgovori 25 0
Veki

19.01.2019 08:32

@Sinke - Ко год је питао.

Odgovori 21 0
Nina

19.01.2019 09:12

Nisu samo oni koji je nisu pitali.

Odgovori 22 0
Maja

19.01.2019 11:37

@Nina - One koji je nisu pitali, pitala je ona. Ne stidi se ona da pita.

Odgovori 21 0