Oglasila se Davidova majka nakon prevare: Aleksandra je još uvek kod mene, Ana mi se ne dopada!

Autor: blic.rs

Zadruga

17.01.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što ju je David Dragojević javno prevario pred milionskim auditorijumom i započeo vezu sa Anom Korać, Aleksandra Subotić se o svojim osećanjima poverila njegovoj majci Biljani, kod koje boravi zajedno sa ćerkom Magdalenom.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Davidova majka Biljana Dragojević kaže za "Blic" da Aleksandra i ona na TV-u zajedno prate njegov odnos sa Anom i da joj zbog specifične situacije nije nimalo lako.

-Nisam srećna što se to dešava Davidu kad ga kod mene čeka verenica. Sumnjam da je Ana neiskrena i već sam rekla da mi se ne dopada i da mislim da njih dvoje nisu dobar par. Aleksandra i Magdalena su kod mene i ja ne želim da vršim pritisak i da Aleks sugerišem šta da radi - rekla je Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

Ona je otkrila da joj je Aleksandra rekla da ne može da veruje da je David za tako kratko vreme prestao da je voli, ali i da je donela odluku da želi da razgovara sa njim pre preduzimanja bilo kakvih daljih koraka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i David Dragojević

- Sama mora da odluči, a kaže da joj je neshvatljivo da za pet dana David prestane da je voli i da se okrene Ani. Želi da joj na ta pitanja lično on odgovori i da popriča sa njim o svemu. Nakon tog razgovora odlučiće šta će dalje - ispričala je Davidova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

17.01.2019 19:25

Gospođo, nije to za 5 dana, to traje odavno. Vi morate tako da pričate, jer je aleksandra još uvek kod Vas, najbolje bi bilo da joj kažete da ode kod strica, pa onda da kažete zaista šta mislite Sve najbolje Vam želim i Vi ćete se rasteretiti

Odgovori 17 8
Nina

17.01.2019 21:28

Do sada joj nije odgovarala Aleksandra. A sada joj odgovara. O čemu se radi? Ili ne sme da bude iskrena.

Odgovori 15 4