(VIDEO) Luna i Marko se prepustili strastima!

Autor:

Zadruga

16.01.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković na krajnje neobičan način započeli su vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Tu anegdotu blogerka je podelila s Drvetom mudrosti jednom prilikom i nije skrivala koliko je raduje novonastala situacija.

- Bilo je jako čudno. Ja sam uzela neki ćevap da jedem i htela sam da ga podelim sa Markom, pa sam mu davala ovako iz usta i tada su nam se prvi put usne dodirnule. Onda smo otišli u kupatilo i sklanjali smo kameru lopatom, a svi znaju šta smo radili iza lopate. Tu smo se strasno poljubili. Velika strast postoji između nas dvoje. Bilo mi je čudno jer se dugo nisam ljubila tako sa nekim. Celo veče je bilo prelepo. Spavali smo zajedno. Poštuje me, nije nimalo vulgaran. Dugo se nisam osećala tako sigurno u nečijim rukama - izjavila je Luna tada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Od tog trenutka par sve vreme provodi zajedno. Posle najskorije žurke strpljivo su sačekali da se isključe svetla pa se prepustili strastima pre punom spavaćom sobom. Sočni poljupci pljuštali su kao kiša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nataša

16.01.2019 18:51

Neka se vole deca.