(VIDEO) Miljana isprovocirala Mikija: Reagovalo obezbeđenje!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.01.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić su izašli na vazduh, pa je Miljana iskoristila priliku da provocira Mikija Đuričića tako što je oslovila njegovu simpatiju Suzanu Perović kao babu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

To je izvelo iz takta Mikija, koji je odmah potrčao da nasrne na Miljanu, ipak Jovana Tomić Matora i Miljanin dečko Zola su ga sprečili u tome.

- Budeš li je spomenula još jednom tako, sve ću ti j*bati. Nisi svesna. Rekao sam ti lepo - govorio je Miki besan kao ris.

Kada su Mikija odvukli od nje, Zola je iznervirano pričao Miljani da nema potrebe da provocira čoveka koji je uopšte nije ni spomenuo.

- Je l' možeš da živiš bez njih, šta ima da se igraš sa njim, nije mi jasno. Da li si normalna, šta te boli ku*ac. Nisi mi jasna - pričao je on.

Obezbeđenje je neko vreme smirivalo pčelara, ali je on od besa poludeo i počeo da trči Zadrugom i preti svima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Mikija i Miljane

- Svi bežite od mene, pobiću vas, pi*ka vam materina. I ti Suzana, i ti se pomeri. Odmah! - vikao je Miki, a obezbeđenje je došlo brzo da ga smiri.

Lazar Čolić i Marija Kulić su pokušavali na sve načine da smire Miljanu koja je nastavila da vređa Mikija.

- Kada vidiš da se svađaju, ne znam što ga diraš. Sram te bilo. Ništa te pitao nije, niti se spomenuo. Ne razumem što ti moraš da se ubacuješ - rekla je Marija, ali nije mogla da smiri Miljanu. 

- Nemam problem sa njim, ja Suzanu ne volim, nije zaslužila da je volim - vikala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

16.01.2019 11:23

Miki previše osetljiv na uvrede. Nije on više za rijaliti.