PEVAČICA ULAZI U RIJLITI SA OZBILJNOM BOLEŠĆU: Viktorija može da ostane nepokretna!

Zadruga

17.08.2017

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se po izlasku sa "Farme" pevačica Snežana Mišković poznata kao Viktorija zaklela da više nikada neće ući u rijaliti, gledaoci televizije Pink ipak će imati priliku da je gledaju u novom rijaliti-projektu "Zadruga", u kojem će se ona, i pored zdravstvenih problema, boriti za prvu nagradu ravnopravno sa ostalim VIP učesnicima.

Foto: youtube.com/printscreen
Viktorija

- Viktorija je puna života s obzirom na to kako joj je težak život bio prethodnih godina. Malo je kome poznato da ona boluje od teškog oboljenja kičme, odnosno od diskus hernije, koja je uzela maha, a ta bolest vrlo lako čoveka može da baci u krevet i učini ga totalno nesposobnim. Ona se kreće, ali mora mnogo da vežba da bi ostala čvrsto na nogama. Ima konstantne bolove u ramenu i ruci, otkriva za Srpski telegraf izvor veoma blizak zvezdi stare Jugoslavije i dodaje:

- Viktorija ima velike problema i sa srcem, odnosno sa aritmijom, pa i za to pije redovne terapije i drži bolest pod kontrolom, a svaki fizički napor za nju je stresan i može biti opterećujuć po njeno srce. Sve je to posledica ranijeg načina života.

Kako dalje navodi naš sagovornik, pop pevačica je svojevremeno doživela velike neprijatnosti i od dva bivša muža, pa su obojica posle razvoda tražila po pola stana od nje i ona ih je obojicu isplatila, a otac njene ćerke joj ne plaća ni alimentaciju, pa je sa njim na sudu. Ipak, njeni prijatelji bliski nama ubeđeni su da će ona izdržati do samog kraja. Pozvali smo Viktoriju, ali ona nije bila raspoložena za priču na ovu temu, pa nam je rekla da je u gužvi i da ne može trenutno da razgovara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading