David i Ana šokirali: Mislili da ih niko ne vidi, pa krišom uradili ovo!

Autor:

Zadruga

15.01.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef organizovao je danas specijalan zadatak za zadrugare, koji su se podelili u četiri tima, a onaj koji bude bio srećne ruke i odneo pobedu dobiće, kao što je obećano, vrednu nagradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

U igri su takođe učestvovali i David Dragojević i Ana Korać koja je nakon što je završila svoj deo igre odmah potrčala svom dragom u zagrljaj, mislivši da ih niko ne gleda, a ono što je uradila ozarilo je i dodatno nasmejalo sjajno raspoloženog zadrugara.

Njih dvoje još uvek nisu definisali njihov odnos, s obzirom da Davida tišti veza sa Alekasndrom Subotić koja ga čeka napolju, uprkos tome što se samo nekoliko dana po njenom napuštanju "Zadruge" poljubio sa Koraćevom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra...

Međutim, Ana i David izabrani su za ovonedeljne potrčke, a većina zadrugara misli da će to što spavaju sami u odvojenoj prostoriji dodatno uticati na njihovo zbližavanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading