(VIDEO) Davidov i Anin odnos napravio haos u "Zadruzi": Dragojević priznao da mu se sve promenilo u glavi!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.01.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" nastala je opšta svađa zadrugara zbog ljubavnog odnosa koji je sinoć eskalirao između Ane Korać i Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

Miki Đuričić je osetio potrebu da stane na Davidovu stranu i kaže da njegova devojka koja je diskvalifikovana, Aleksandra Subotić, nije bila fer prema njemu i da ga je psihički maltretirala.

- Ovaj čovek (David) bio je uvek uz Aleksandru, bio je uz nju u svim njenim lažima. Bio sam svedok kad je njoj bilo najteže. Ta žena je lagala, pravila haos, kad je videla da je uhvaćena u lažima počela je da pljuje po produkciji, bio je uz nju, kad je bojkotovala bio je uz nju, htela da ga nateraju da pobegnu. Ne kažem ko je kriv u njihovim svađama. Žena pravi sr*nje, odlazi odavde, onda dolazi ovde i traži da i ti izađeš i da dobiješ tužbu od 50.000 evra, je l' to ljubav? Videla da je nema u rijalitiju, jer je uhvaćena u lažima. Lagala da svi spletkare, da joj nameštaju. Ona je iz nemoći, jer je nema nigde, bojkotovala - urlao je Miki.

- U kojim lažima je uhvaćena? Mnogi su lagali ovde, recite jednu Aleksandrinu laž - odbrusio je Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić, a onda se njemu usprotivila Ljuba Pantović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Ti si prvi hteo da je izbaciš, nominovao si je, džumaro raspala - rekla je Ljuba.

U svađu su se zatim umešali i Marija Kulić, koja je istakla da David ne gaji emocije prema Aleksandri, ali i drugi zadrugari.

- Zašto čoveka osuđivati? On može da se razume, njemu je dosta svega. Šta je trebalo, da i on izađe - pitao je Miki Đuričić.

- Da joj kaže "Slušaj ženo, gušiš me". Ja samo ne podržavam njegovu neiskrenost. Ljubav je postojala samo sa jedne strane, Aleksandra, shvati to i idi tamo gde ti je mesto - rekla je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

- Čovek je do poslednjeg dana bio uz Aleksandru, kad je okrenuo leđa, kad je ona napravila sr*nje i izašla. Ona je izašla jer je videla da joj laži nisu prošle. Da, on je prestao da je voli, ne voli je, ali ju je ispoštovao do kraja - ponovio je Miki.

Zatim je nastao sukob između Karađorđa i Zlate Đurković, koji su od ranije u veoma zategnutim odnosima.

- On je izdajnik kao i Ljuba Pantović i ništa drugo - urlao je Subotić.

- Ko ti čuva unuče? Pitam ko ga čuva? Sedi dole, bre. Tuđa žena ti čuva unuče - poručila je Zlata.

Zatim je reč dobio i Dragojević, koji je potvrdio da je zbog Aleksandre bio veoma negativan, te da ga je ona opterećivala.

- Da kažem Ljubi i Karađorđu koji se postavljaju kao veliki roditelji, ja sam bio uz nju napolju. Mi smo imali milion svađa. Ona zvoca dok ja ne poludim. Nisam pričao sa njom kad nije nosila bubicu. Prigovarala mi je kad odem da se prošetam sa Savom. Ja sam uvek bio uz Aleksandru i uz Magdalenu. Dete je kod mene i prijavljeno, ide u vrtić. Ona nije htela da uđe ovde ni za Novu godinu. Pravila mi je stalno nervozu, pravila mi je negativnu energiju. Ne želim da se ja osećam neprijatno - rekao je David.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Voditelj Milan Milošević konkretno je pitao Davida da li su njegove emocije prema Subotićevoj prestale.

- Govorio sam joj "Nemoj tako da me gušiš, nemoj da si tako posesivna". Napušavala me kad odem da prošetam sa nekim. Meni se sve poremetilo u glavi, ne mogu da kažem da se ugušilo, mi smo dve godine zajedno, ne znam šta će se desiti. Ja ću uvek da stanem na njenu stranu, šta god da ona kaže. Ona nikad nije htela da ide bez mene - rekao je David.

- On je meni danas rekao da više nije to to. Rekao mi je i da mu Ana prija, ljudi nemojte da se lažemo - otkrila je Zorica Marković šta joj je Dragojević u poverenju rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading