Beba ulazi u "Zadrugu"! Do punoletstva ostaje u rijalitiju!

Zadruga

16.08.2017

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Impozantni rijaliti "Zadruga" iz dana u dan sve više intrigira javnost. Potpuno neočekivani učesnik ući će u luksuzni grad izgrađen za potrebe ovog TV formata, a kako Srpski telegraf saznaje, reč je o bebi!

Foto: Promo foto
Željko Mitrović

Naime, rijaliti koji će se od 6. septembra emitovati na ružičastoj televiziji već je privukao ogromnu pažnju, a čelnici Pinka Željko i Milica Mitrović otišli su korak dalje kada je reč o organizaciji ovog projekta, o kojem će pričati region. Kako saznajemo, Mitrovići su konačno završili rad na "Bibliji" za "Zadrugu". Reč je o pravilniku ispisanom na čak 270 stranica koji sadrži sve situacije u kojima će se naći 32 poznata učesnika u ovom šouu.

Foto: Promo foto
Bela kuća Mitrovića

"Biblija"

 

U čitavom gradu koji je sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga", pored planina, vodopada, jezera, bazena, malog sela, rajskih vrtova, kontrole meteoroloških uslova, generisanja kiše, snega, munja i gromova provučene su i cevi za ubacivanje mirisnih efekata. Ovaj detalj pomoći će učesnicima da imaju stvaran i potpuno realističan osećaj gde se nalaze.

 

Medijski mag Željko Mitrović juče se sastao sa timom koji radi na ovom produkcijski najzahtevnijem projektu svih vremena i saopštio im da 33. učesnik nije Ljubinko, zlatna ribica koja živi u Srebrnom jezeru i ispunjava želje, već beba!

Foto: Promo foto
Kolevka je spremna

 

Kolevka

- U Belu kuću biće ubačen 33. krevet, koji je zapravo kolevka! Ova beba do svojih ozbiljnijih godina neće izaći iz rijalitija - otkrio je izvor blizak produkciji za Srpski telegraf.

Željko Mitrović se osvrnuo i na film "Trumanov šou", te na "Velikog brata" i otkrio gde je pronašao inspiraciju za najveći stvarni rijaliti-šou svih vremena.

- Film "Trumanov šou" je nastao 1998. godine, "Veliki brat" 1999. godine, a mi se nalazimo u 2017. godini! Danas je sve drugačije i ne zaboravite da se nalazimo u digitalnoj eri. Ja se prvi put u životu bavim rijaliti-programom i verujte mi da ovaj program vidim drugačije nego što je to bio slučaj do sada!

Podsećamo, na "Zadruzi" radi tim najboljih holivudskih profesionalaca, sa kojima je čelnik Pinka osmislio čitav jedan grad u kom će boraviti 32 poznate ličnosti, a na čijoj izgradnji radi čak 1.500 ljudi. Među učesnicima se nalaze: Dragan Kojić Keba, Mina Vrbaški, Nada Obrić, Zoran Marjanović, Soraja Vučelić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading