Lagala da je muž zlostavljao: Kuma Dragane Mitar otkrila istinu o zadrugarkinom braku i švaleracijama!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

13.01.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna Dragana Mitar svojom životnom pričom šokirala je čitav Balkan. Osim što je priznala da ju je suprug Siniša Dragutinović varao, zbog čega mu je uzvratila istom merom, priznala je da je tokom braka bila psihički i fizički zlostavljana.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Neverna žena u modernom braku...

Tim povodom njena venčana kuma Maja Stošić, komentarisala je situacije oko Dragane ali se najpre osvrnula na kumin odnos sa Pavlom Jovanovićem, njenim bivšim ljubavnikom koji sa njom živi u Beloj kući.

- Ja jesam na Draganinoj strani, ali za neke stvari se zna da li su tačne ili nisu. Sve što je Dragana ispričala o Pavlu, to je tačno. Cilj njegovog ulaska jeste da je navodno brani i da preko njene slave on postane popularan, pošto on napolju nema toliko koliko on priča. On je u ogromnim dugovima, zato je ušao tu, kao i da je ponizi... A vidi se da je mnogo, mnogo zaljubljen u nju - tvrdi Maja, koja tvrdi da je Siniša informisan o Draganinim švaleracijama.

- Njen suprug sve zna. Ona da se plaši nečega, ona ne bi bila u "Zadruzi". Njen suprug zna o Pavlu, o tom drugom iz Novog Pazara... A ja za njega nisam ni čula, za to sam saznala u "Zadruzi". Nas dve smo dosta različite, putevi su nam dosta različiti - rekla je Maja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kumce moje lepooo :))) <3

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Oct 2, 2017 at 2:08pm PDT

Kako je rekla Stošićeva, kuma Dragana joj se nije poverila da ju je Siniša fizički zlostavljao.

- Za nasilje sam, takođe, saznala na TV-u. Da li je to istina ili nije, ja to ne znam, ne mogu da tvrdim. Njih dvoje kad izađu, zaista se vidi koliko se vole! On je voli, podržava. Kada je saznao za tu prevaru, naravno da mu nije bilo svejedno. Ne verujem da je on povisio ton, da ju je tukao. Mada, ona je to rekla. Meni to lično, za te udarce, nikada nije ispričala. Uvek ih viđamo nasmejane, zaljubljene, on se ponaša kao pravi kavaljer. I on je grešio, varao ju je, pa je i ona njega, tu je negde bilo jedan-jedan. Oni žive takav život, to moraju ljudi da shvate, a u ovoj Srbiji to mnogi ne shvataju. Brak svoj vode tako, moderno - objašnjava kuma Maja koja o mnogim detaljima iz njihovog braka nije informisana.

- To što se dešava između četiri zida, ja to ne znam, ne živim sa njima. Stvarno prvi put sam čula te neke stvari koje je ispričala, bio je to veliki šok! Da li ona nije želela da priča sa mnom o tome, zato što sam ja iskreno surova, ne znam - zbunjena je bila Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

13.01.2019 09:23

Ako je to savremeni brak ne zelim biti savremen.

Odgovori 13 0
Nina

13.01.2019 20:54

Kad se Dragana rano ujutru vrati kući iz provoda, muž viće na nju. Onda ona zove policiju da ga prijavi za verbalno nasilje. Žena celu noć slušala muziku pa došla kući da se odmori.