Luna ne može da zatrudni: Zbog Slobe neće moći da ima decu!

Autor: Svet.rs

Zadruga

11.01.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani osim ljubavnih problema kojima se već godinu dana bavi cela nacija, ima i ozbiljne zdravstvene probleme kojima bi trebalo da posveti više pažnje nego bivšem dečku Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stres previše utiče na Lunino zdravlje...

- Luna je bolješljiva još od rođenja. Kao bebi dijagnostikovali su joj anomaliju bešike i već tada je okarakterisana kao bubrežni bolesnik.  Anabela je zbog toga provela sa Lunom prve dve godine njenog života u bolnici i zato je posebno slaba na ćerku, i dan-danas se zaštitnički ponaša prema njoj - kaže izvor blizak Luni i dodaje: 

- Anabela je sa Lunom prošla kroz pakao u poslednjih godinu dana. Luna je lečila nesanicu, noćne more, klaustofobiju, agorafobiju. Pila je svakakve lekove, psiha joj je bila razbijena i od svega toga su joj hormoni na kraju potpuno podivljali. Ne znam baš o kojoj je dijagnozi reč, ali kako sam shvatio, poremećaj je u komunikaciji u endokrinom sistemu. To se momentalno odražava i na plodnost pa recimo ona sada ne bi mogla da zatrudni. Iako Luna još ne planira da postane majka, to može da postane trajni problem što bi za nju bio veliki udarac kad nađe čoveka s kojim želi dete. Prvo što su joj lekari rekli jeste da stres i nervoza još gore utiču na njeno zdravlje, ali vidite da je ona i dalje u rijalitiju. Iako redovno ide kod psihijatra još je labilna, jedan dan se smeje, drugi plače, nikako da prebrodi to depresivno stanje. Ne znam kako će se izboriti sa tim, dugo je pod terapijom, lekovi koje pije veoma su opasni i imaju ozbiljne posledice, a opet su joj neophodni. Vrlo je osetljiva situacija i njeno zdravlje zahteva drugačiji život od ovog koji sada vodi - kaže Lunin prijatelj koji brine što je izabrala da ostane na javnoj sceni, a za to nije psihički dovoljno jaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lidija

11.01.2019 20:46

Kako je tek Kiji bilo od svog stresa koji si joj ti nanela.Zena jadna dobila rak.

Odgovori 41 12
mima

11.01.2019 21:09

aalkohol ne utice na taj njeno depresivno stanje i kakav bubrezni bolesnik lupate gluposti

Odgovori 16 13
Duki

11.01.2019 22:41

Luna je bolesljiva još od rodjenja. Prve dve godine života provela.u bolnici.

Odgovori 16 7
Siniša

12.01.2019 12:23

Da se sve to pokaze njenom psihijatru.

Odgovori 15 1