Ima sve da se trese: Marija Kulić se nikad besnija vraća u "Zadrugu"!

Autor: Blic.rs

Zadruga

10.01.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić izašla je iz rijaliti šou programa "Zadruga" pre nekoliko nedelja kako bi bila uz svoju drugu ćerku koja je zbog majčinog odsustva popustila u školi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

Miljana se od kako joj je majka otišla opustila pa je sa svojim dečkom Zolom imala čak i seks.

Marija je nekoliko puta do sada isticala da joj se ne dopada Zola, kao ni to što je Miljana, iako je obećala da se to neće destiti, sa njim ima seks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Marija je nekoliko minuta pre nego što je napustila zadrugu Miljani rekla da će se vratiti šestog januara ali to se nije desilo. Ona je za "Blic" orktila i zašto:

- Ulazim u nedelju sada. Imala sam grip, slomio me sa 39,4 pa nisam smela zbog bebe. Ljubila bih ga i držala, što jedva čekam, ali sam čekala da prođe virus kako bih mogla da budem sa njim - rekla je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija...

Verujemo da će Marijin ulazak napraviti opštu pometnju u "Zadruzi", ako ni zbog čega drugog onda zbog njenog mišljena o Zoli, a kako je i sama najavljivala Miljani će sve reći u lice čim se vrati u rijaliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

10.01.2019 10:27

Neka dovede celu porodicu.

Marija

10.01.2019 11:08

@Dule - Bolje i oni nego ovi šiptari Đogaj.