Odgovaraće za upad u "Zadrugu": Produkcija podnosi krivičnu prijavu protiv Aleksandre Subotić!

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

10.01.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić se preključe pojavila pijana na kapiji „Zadruge“ samo dan nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Ona je preskočila ogradu i ilegalno upala na posed TV „Pink“, zajedno sa Nemanjom Tošićem, a kada su pripadnici obezbeđenja prišli da ih izbace sa imanja, oni su ih verbalno i fizički napali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

- Aleksandra i Nemanja su pijani preskočili ogradu i želeli da nasilno uđu u „Zadrugu“. Aleksandra nije mogla psihički da podnese bliskost Ane Korać i njenog verenika Davida, koja je tokom celog dana, ali i kasnije, tokom žurke, bila evidentna. Kada je obezbeđenje pokušalo da im objasni da čine krivično delo i da ne smeju tu da borave, oni su fizički nasrnuli na reportere i organizatore. Ubrzo je pozvana policija iz Pećinaca - ispričao je izvor upućen u čitav događaj.

Čim su shvatili da će biti privedeni, pobegli su, ali ne zadugo. Kako smo saznali, policajci su ih tokom noći uhvatili i priveli na informativni razgovor, nakon čega su pušteni, ali uz prijave za remećenje javnog reda i mira.

Sa Televizije „Pink“ su potvrdili naša saznanja, ali nisu želeli da komentarišu spornu situaciju. Kratko su nam samo rekli da će shodno zakonu podneti krivične prijave protiv Aleksandre i Nemanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Tošić...

Aleksandra u toku jučerašnjeg dana nije želela da govori za medije.

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak. Kada ona sama bude spremna, javiće vam se - rekla je Biljana Dragojević.

Kada smo je pitali da li je tačno da je u toku noći bila privedena u policijsku stanicu u Pećincima, kratko je rekla:

- Ne želim da joj stvaram presiju i o tome sa njom pričam. Možda je tačno, možda i nije, kada sama bude želela, reći će vam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dule

10.01.2019 09:57

Nije ovo Amerika, gde je zaštićen privatni posed.

Acko

10.01.2019 12:45

Teško će se dokazati krivično delo. Njih dvoje prebili stražare? Hahaha!

psihijatar

10.01.2019 12:48

Jok, nije mitrovićev posed zaštićen, od njegovih sns-ovaca...ma neeeeeeeeee