(VIDEO) ŠOK! David završio u zagrljaju Mine Vrbaški: Do jutra ga tešila pali i poljupci!

Autor:

Zadruga

08.01.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prvog dana Božića, sada već bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je iz sve snage udarila Minu Vrbaški u predelu lica, zbog čega je Subotićeva odmah diskvalifikovana iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina teši Davida...

Nakon svega Aleksandrin dečko, koji je ostao u "Zadruzi 2", David Dragojević sve vreme je plakao jer nije mogao da veruje šta je njegova izabranica uradila. Pred zoru, on je u toaletu sa Minom Vrbaški pričao o svemu, a ona je ipak našla razumevanja da ga podrži, teši i posavetuje.

- Ti si sad za sebe, bori se za njih. Izdržaćeš! Nisam htela da ti priđem, ali evo. Moraš da se boriš zbog sebe, pa zbog njih. Nemam nikakvo loše mišljenje o tebi. Majke mi, meni je krivo što je ovako bilo - rekla je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ispala fer nakon svega... Mina sa Davidom...

- Njoj se sve skupilo. Videla ga je golog (Karađorđa), pa su se svi smejali. Žao mi je, izašla je napolje, nema ni pare, ni stvari, nikog nema. 22 godine sa detetom, jedino moja majka... Sad će da je tuže. Ne znam kako joj je... Ispalo je glupo, ali ne znam šta da radim - pričao je David.

- Ona je samo spomenula da sam ti sipala pivo, nisam očekivala. Niko nije povisio ton - objasnila mu je Mina, a on je nastavio da priča o Aleksandri.

Na kraju pre odlaska na spavanje, David je spomenuo niz razloga zbog kojih je Aleksandra tako reagovala.

- Moram da se naviknem da ona nije tu. Navikao sam na nju. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će to da uradi. Ona je takva kao dete, sve je stiglo. Još ovo sa Karađorđem - govorio je tužno, a onda otišao da spava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Evelyn Krimova

08.01.2019 11:26

Kakav jadnik je ovaj David! Sada se svali sa njom u krevet jadnice! U pravu je Ljuba kada te je nazvala folirantom.