Davidu će sada biti mnogo lakše: Biljani Dragojević laknulo što je Aleksandra izbačena!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

08.01.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Beloj kući nastao veliki haos kada je Aleksandra Subotić iz sve snage udarila Minu Vrbaški. Veliki šef je doneo odluku da Aleksandra bude odmah diskvalifikovana, jer je fizički kontakt najstrože zabranjen u "Zadruzi".

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević...

Kako je poznato Aleksandrinu ćerku u spoljnom svetu čuva Davidova majka, a ona se sada i te kako razočarala zbog ovog poteza Aleksandre Subotić.

- Strašno, nemam reči, nemam komentar uopšte. To što je uradila je mnogo glupavo, zaista nema opravdanje, šta god da je prethodilo tome za mene nema opravdanja. Ona ne može Davidu od 30 godina da zabrani kako da se ponaša. Šta je ona mislila, da mu kaže "Davide idi levo, idi desno, pij ili ne pij", pa nije David retard - rekla je Biljana Dragojević

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra...

Ona je otkrila da je potpuno razočarana zbog Aleksandrinog ponašanja i da više ne može da pronađe nijedno opravdanje za nju.

- Ne razumem tu njenu negativu. Sve sam mislila da će je proći, dok se navikne, stalno neko opravdanje u svojoj glavi tražim za nju i za njeno negativno ponašanje. Ali sad stvarno vidim da uzalud tražim opravdanje za nju - istakla je Davidova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

08.01.2019 11:59

Pa..htela da je bitna , da se sve oko nje vrti, sada će udiveti, valjda, ako ima gram mozga, da je ne bitna, umišljenja, drska, bezobrazna, nevaspitana, razmažena... i još je uspela da ostane trudna kao maloletnica sa majčinim dečkom.?!?!?!? Valjda će joj doći iz dupeta u glavu, što se uno kaže....

Violeta

08.01.2019 13:24

U pravu je da će Davidu biti lakše.