Suprug Dragane Mitar šokiran: Pavle će zbog moje žene završiti u ludnici!

Autor: Nikolina MARIĆ

Zadruga

08.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug učesnice "Zadruge 2" Dragane Mitar Siniša Dragutinović ne krije da je iznenađen ponašanjem bivšeg dečka njegove žene menadžera Pavla Jovanovića nakon što je on ušao u ovaj rijaliti. Naime, Siniša za Rijaliti tvrdi da ne može da veruje da je Pavle i dalje zaljubljen u njegovu suprugu i tvrdi da će Jovanović završiti u ludnici jer ga Dragana ne konstatuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Dragana Mitra

- Šokiran sam Pavlovim ponašanjem. On ne skida pogled sa Dragane, bukvalno je zaljubljen do ušiju, kao tinejdžer. Ne mogu da verujem da je čovek toliko odlepio za ženom koja je u braku. To što je bilo između njih je davna prošlost i iskreno mislim da će Pavle zbog moje žene završiti u ludnici. Jovanoviću ne gine Laza, njemu treba stručna pomoć! Neko što pre treba da ga posavetuje da se kloni Dragane jer oko nje nema šta da traži. Samo se džabe blamira, a to mu nije potrebno čak i iako želi marketing preko Dragane - počinje priču suprug članice grupe Models i konstatuje da mu ne smeta to što je Dragana u rijalitiju ispričala da je posle Pavla bila u vezi i sa izvesnim oženjenim gospodinom iz Novog Pazara.

- Dragana mene nije varala jer smo mi u periodu kada je ona imala romansu sa Pavlom i tim Novopazarcem bili razdvojeni. Nas dvoje smo bukvalno samo na papiru bili u braku. Ipak, i tada smo bili u kontaktu zbog našeg sina i ja sam znao da je ona našla novog partnera. Iskreno, tada me nije bilo briga sa koliko njih je u vezi. Mogla je i 19 muškaraca da promeni, možda sam i ja menjao tada žene. Apsolutno je imala punu slobodu i ne vidim razlog da je neko optužuje što je imala momke pored mene. Mene njeni muškarci tada nisu zanimali, zato se uopšte ne potresam kada se priča na tu temu - uverava Siniša i otkriva da su on i Dragana period razdvojenosti nadoknadili nakon što su se pomirili u septembru.

- Dragana i ja smo 1. septembra otišli na more i tada smo se pomirili. Shvatili smo da moramo da sačuvamo brak i, zaista, od tada se sve promenilo. Dragana se vratila u moj dom i nastavili smo život koji smo pauzirali. Odlično se slažemo i imamo razumevanja jedno za drugo. Nikada nismo diskutovali o tome šta smo radili kada smo bili razdvojeni jer je to bila pauza. Nekada su takvi prekidi vrlo dobri, jer supružnici uoče nedostatke u braku, a nama se to upravo dogodilo. Dragana je divna supruga i majka i definitivno sam siguran da se više nećemo razilaziti. To što ona komentariše u rijalitiju je u skladu sa programom, a upravo u tim momentima pokazuje koliko je iskrena. Zato joj skidam kapu, jer se ne pretvara ni malo za razliku od svojih cimera - uverava Siniša i ne krije da mu je supruga nedostajala za božićne praznike.

- Dragana nam mnogo fali, a naročito kada su praznici. Da je bila u kući za Božić, umesila bi nam česnicu. Ipak, snašli smo se. Sin i ja smo proslavili Božić kod Draganinih roditelja na Novom Beogradu. Svako ko gleda "Zadrugu" vidi i koliko Dragani fali porodica. Ipak, znam da će se rijaliti završiti i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali. Svi je čekamo sa nestrpljenjem - zaključio je Siniša.
Nikolina Marić

Miki: Dragana, varala si muža sa trojicom!

Miki Đuričić je voditelju Ognjenu Amidžiću ispričao da je Draganin muž Siniša ostavio dobar utisak na njega i da mu je žao što ga je Mitarova prevarila sa, kako on tvrdi, trojicom.
- Muža sam joj upoznao ovde i totalno je super. Svidelo mi se što je ispao šmeker, što je došao u rijaliti i poslao joj poklone. Ona ne krije da je svašta radila kada su se rastali, ali nije mi jasno kako hoće da vrati supruga pričama iz prošlosti. Da bi opravdala svoju preljubu, ona je priča neke priče koje ne piju vodu. Kada sam je pitao odakle joj je stigla torta, ona mi je odgovorila: "To je jedan dečko, gospodin". Ko zna šta mulja! Jedan se desio slučajno, a ko su ostala dvojica koje pominje - govorio je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

08.01.2019 21:28

Samo Miki neka nikome ne morališe, znamo svi tko je kakav je.