Sanja iznela mišljenje o zadrugarima: Njih uopšte nije štedela!

Autor:

Zadruga

05.01.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da su novi učesnici ''Zadruge 2'' postali Sanja Stanković, Petar Tojagić i Nenad Aleksić Ša došlo je vreme da komentarišu zadrugare sa kojim dele luksuz u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković...

Dragi zadrugari, prošlo je tri dana otkako su Sanja, Ša i Petar ušli u rijaliti. Sada će njih troje izneti mišljenje o cimerima. Budite fer i iskreni. Pozdrav, Veliki šef! - glasilo je pismo.

Sanja je onda ustala i počela da priča šta misli na osnovu onoga što je videla u rijalitiju, ali i mišljenje koje ima o zadrugarima koje zna i van rijalitija.

- Adam mi je fin dečko, on je skroz na mestu. Jedan od boljih momaka ovde. Sličan si Anđelu iz prve sezone. Moraš samo malo da se aktiviraš - rekla je Stankovićeva o Adamu Đoganiju, ne uzimajući u obzir što mu je sestra Luna Đogani sa kojom Sanja nije u lepim odnosima. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam i Luna...

- Dragana, hm. Znam ja dosta o njoj. Nisam imala prilike da pričam sa tobom, ali znam da si i te kako namazana. Što bi rekla da nisi loš čovek. Eto - rekla je o Mitar Dragani.

- Olja može biti mnogo bolja. Radi neke stvari da bi dobila pažnju. Ja generalno sam lično bila ćutljiva. Sada hoću da to promenim. Želim da to i drugi rade - prokomentarisala je pevačicu Olju Bajrami. 

- Zerina, hm. Generalno, sve ono sa Aleksandrom, teško mi je palo to. Ružno je šamaranje, mada nekada je Matora slična bila po ponašanju u prvoj Zadruzi. Dominantna si - rekla je o Zerini.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

- Smejala sam se kada sam videla kako bežite. Mada, i to da ovde planiraš budućnost samo za sebe. Smatram da bi trebalo da se držite zajedno. Bez Aleksandre bi David došao do izražaja. I tako. Nekada si mnogo bezobrazna i ružno pričaš o Ljubi. Mnoge stvari koristiš u svoju korist, a ne bi trebalo uopšte - rekla je o Davidu, ali i Aleksandri.

Okej je što si ušao, ali napolju ne izgleda da si ušao zbog sebe. Zbog nekih stvari ispadaš majmun, kao kučence koje za njom juri - kratko je rekla mišljenje o Pavlu Jovanoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kata

05.01.2019 18:21

Sanja im kazala samo istinu.