Šokantna istina o braku Suzane Perović: Suprug Vlada otkrio dugo čuvanu tajnu!

Autor: svet.rs

Zadruga

05.01.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprugu Suzane Perović Vladi Peroviću, iako je u početku tvrdio da Suzana samo glumi, bliskost sa jednim ukućaninom, sada je ozbiljno zasmetala ta priča.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Vlada Perović...

Suzana Perović i Miki Đuričić još ne znaju da je ona skoro, pa slobodna žena pošto je njen muž Vlada Perović odlučio da se razvede.

Iako je u početku tvrdio da Suzana samo glumi bliskost sa Mikijem sada mu ozbiljno smeta, pa drugom pričom spasava svoj muški ponos.

- Suzana i ja nismo zajedno još od '93 godine, ali mnogi to nisu znali, a nismo ni mi to pričali. Mi čak ni ne živimo zajedno. Ona je dobar čovek i to je sve što vam mogu reći, kaže poznati estradni menadžer i dodaje da će se od svoje supruge posle "Zadruge" razvesti:

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Miki i Suzana...

- Ja znam da su se ona i Miki družili i ranije. Da je htela, Suzana je mogla još tada da bude sa Mikijem. Ona sve ovo radi zbog rijalitija, znam da ja tu nema ništa, ali ako želi da posle "Zadruge" bude sa Mikijem, ja ću joj dati razvod odmah, to nije nikakav problem.

Sa druge strane, Mikijevom ocu Mirku nikako se ne dopada to što mu se sin zaljubio u udatu pevačicu.

- Dosta mi je više i Mikija i vas novinara! Šta će mu udata pevačica? On je lud totalno! To mu ne treba i ja tu vezu ne podržavam, ali on mene ništa ne pita, radi šta mu je volja i šta hoće, kao i uvek ljutito - kaže Mirko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

05.01.2019 09:37

Ne sekiraj se ti nista, ona toliko glumata da je smeso! Ne znam ko to ne vidi. Ono njeno vestacko dranje na Mikija i njegov pomirljivi ton, kaobajagi papucica je toliko providan da mi je muka da gledam! Ova zena da je imala talenta uradila bi nesto u svom zivotu a ne bi se blamirala za sve pare.

Odgovori 11 4
VeronikaSTar

05.01.2019 09:48

Ova Suzana je takav uzas od zene da mislim da nije trebala da udje u Zadrugu. Jeste da su u pitanju pare, ali ovoliki blam i ovako praznu zenu, koja klepece non stop ne videh. Dzabe njoj njena lepota kada je ona katastrofa. Njeno glumatanje sa ovom prvom tracarom Zadruge je vise nego odvratno. Vise glas ne mogu da joj cujem!

Odgovori 10 4
psihijatar

05.01.2019 10:25

Kakav je to brak, ako ne živite zajedno????

Odgovori 10 3