Urezala mi se ta slika: Aleksandra preživljava nervni slom zbog Karađorđevog skidanja!

Autor:

Zadruga

04.01.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe Subotić prihvatio je izazov u igri "Masne fote" i skinuo se potpuno go kako bi uskočio u bazen. Ova scena šokirala je sve, ali je njegovu ćerku Aleksandru dovela do nervnog sloma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zgrožena i ponižena... Aleksandra Subotić

Ona je najpre komentarisala s Davidom o tome koliko ju je sramota, a potom i sa Drvetom mudrosti kom se poverila da je slika njenog nagog oca nešto što neće zaboraviti:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svi ga gledali... Karađorđe se skinuo go pa skočio u bazen

- Veoma ružno se osećam. Sramota me je. Osećam se poniženo. Ostala mi je urezana slika... Nikada do sada se nisam ovako osećala. Pobegla bih iz svoje kože. Ovo mi je dno-dna što se desilo. Užasno mi je. Mene je sramota što moj otac od 50 godina, gde on ima ćerku, unuku, majku od 70 da se skine go. Zemljo, otvori se. Sram da ga bude što je to uradio - komentarisala je Aleksandra koja nije mogla da se smiri:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona ostala bez teksta...Aleksandra

- On misli da je popularan, a meni je ovo baš užasno, poražavajuće. Po prvi put ne znam šta da radim i ne znam šta da kažem. Urezana mi je ostala slika, on go, ispred bazen, ljudi oko njega. Zarad popularnosti, on se skida go, njega zanima koliko ima pregleda - nastavila je Subotićeva.

A na pitanje Drveta mudrosti šta njen dečko David misli o tome, Aleksandra je odgovorila:

- David se oseća isto posramljeno. Davidova porodica je dosta patrijarhalna. David je to rekao i Karađorđu da je užasno - kazala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

04.01.2019 20:36

Aleksandra radila razne perverzije a sada joj smeta jedno golo pedu.

Odgovori 10 0