(VIDEO) Priznala: Evo čime se Marijana bavila pre nego što je postala pevačica!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.01.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežno popodne u "Zadruzi" ukućani provode u Beloj kući gde im je svima toplo. Spontanim razgovorom između Bora Santane, Jelene Krunić i Marijane Zonjić zadrugari, ali i gledaoci kraj malih ekrana su saznali nešto što i nisu očekivali, a ticalo se Zonjićeve i njene prošlosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić

Pevačica je Bori i Jeleni otkrila da je htela da krene stopama svoje majke koja je bila sudija, ali i da je upisala fakultet za novinarstvo i čak upala na budžet. Ipak, od toga je odustala kada je videla da nema velike koristi i latila se mikrofona i kafane.

- Moja majka je bila sudija neko vreme, ali kad je dobila brata starijeg prestala je. Krenula sam njenim stopama. Ja sam bila na fakultetu, na budžetu za novinarstvo. Moja baba i deda su bili jedni od najpoznatijih profesora u mom kraju. Radila sam za jedne novine...- pričala je Marijana.

- Iju, pa što nisi nastavila tim da se baviš? - upitala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

04.01.2019 17:53

Vala...ne umeš ni da pevaš, jadnice, kreštiš, bolje završi neki fax