(VIDEO) Lunina najgora noćna mora: Plakala kao kiša jer je Anabela umrla!

Autor:

Zadruga

04.01.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je prošlu noć provela u suzama jer se njeno prijateljstvo sa Jovanom Tomić Marorom prekinulo nakon ulaska njene devojke Sanje Stanković. Ona je i danas bila neraspoložena, a kap koja je prelila čašu bila je noćna mora koju je sanjala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Jelena Krunić i Savo Perović su pokušavali da je uteše, a Luna im je prepričala svoj potresan san nakon čega je briznula u plač. 

Sanjala sam da mi je mama umrla. Zamisli u rijalitiju si i kada izađeš nema ti jednog člana. Umrla bih da nje nema - jecala je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Potresao je jako san...

Dve godine sam ovde. Blankici su ispala dva zubića. Sve najbitnije sam propustila. Kada je imala boginje, kada je Nina dobla, kada je stavila protezu... Sedim ovde dve godine i jedem g*vna - nastavila je ona. 

Luna je dodala da je jedina stavar zbog koje je ponosna na sebe to što više ne misli na bivšeg dečka Slobodana Radanovića. 

U videu možete pogledati kako je sve izgledalo: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

04.01.2019 14:32

Nadam se da joj se san neće ostvariti.

Odgovori 12 0
Mile

05.01.2019 11:35

Plakala bez suza jer je boli guza.