(VIDEO) Dragana se hvalila kako joj je ona stvar od "zlata": Moj muž nije imao devojku koja je ovako lepa i dobro se j*be!

Autor:

Zadruga

04.01.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je u spavaćoj sobi razgovarala sa Lepim Mićom i Oljom Bajrami o svom braku i odnosu sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

- On ne traži ženu koja će da mu kuva, pere i pegla. Kada mu to treba, on plati. Zato sam ja spala na dve drugarice. Sve to traže, a ne dobiju ništa. Jedna je hvalila nekog, kao da ima avione i kamione, a poklonio joj parfem od sto evra. J*bem ti ulov. Da vidite kako izgleda naš penthaus. Ja sam izmislila da hoću jaje što se ljulja u dnevnoj sobi, on mi je ostvario - pričala je Dragana, a zatim je otkrila čime je uspela da osvoji i zadrži svog muža.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Zna da zadovolji muškarca... Dragana sa suprugom...

- Moj Siniša kaže da za svoje godine nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se j*be. Još i vozim kao kreten i sva sam tako luda. Znači da mi je od zlata, zlatna. Ista je priča sa žrtvom broj dva. Čim smo došli do toga, odmah hoće da me ženi i pravi decu - rekla ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

04.01.2019 16:17

Ničija nije zlatna. Znači ona sa svojom zlatnom osvaja druge muskarce.

Odgovori 13 0