Zadrugari u ulozi Deda Mraza i Deda Mrazica zamislili želju: U Novoj godini želimo ljubav!

Autor:

Zadruga

02.01.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće zvezde rijalitija "Zadruga 2" ekskluzivno su pozirale pred objektivom Rijaliti magazina, a u kostimima miljenika svih mališana Deda Mraza i Deda Mrazice oživeli su novogodišnju čaroliju.

 

Foto: ST/E. ČONKIĆ
Luna Đogani i Marko Miljković

Zadrugari su otkrili svoje želje, nadanja i strahove, a u iskrenim ispovestima svi su imali jednu zajedničku želju - ljubav. Učesnici koji su privukli pažnju javnosti međusobnim odnosima u parovima su pozirali za naše novogodišnje izdanje, a čija ljubav će zaista opstati u rijalitiju, ali i nakon istog, saznaćemo u novoj godini.

PRVI PAR

  • Luna: Želim novu ljubav u 2019.

Luna Đogani vesela i nasmejana dočekuje Novu godinu, a za Rijaliti magazin otkrila je želje i planove. Kako blogerka kaže, najružniji period života ostavila je iza sebe i raduje se novim pobedama.

- Prvenstveno želim da mi se nikada ne ponovi godina kao što je bila prošla. To je najgora godina u mom životu. Jedva čekam da krene nova godina i da zaboravim sve ovo - rekla je Luna i nastavila:

- Jedna od mojih novogodišnjih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka devojka koja ima nedostatak treba da ga nadomesti. Neću preterivati sa silikonima, biće srazmerni mojoj konstituciji. Takođe, volela bih da uspem u poslu pevačice, pošto planiram da krenem sa muzičkom karijerom. Naslediću mamu.

 

Luna je rekla i da joj ljubav sada nije na prvom mestu, ali je priželjkuje.

- Imam želju da mi se desi ljubav, ali muzička karijera mi je na prvom mestu. Ljubav će doći sama od sebe. Ne možemo da biramo - objašnjava blogerka koja tvrdi da sa Markom Miljkovićem, iako su prisni u rijalitiju, neće graditi dublji odnos.

- Nema njemu leka. Ne može. To je takav tip muškarca i nek ostane tako.

  • Marko: Smuvaću Lunu u novoj godini

Marko Miljković rado je stao pred objektiv Rijaliti magazina sa Lunom Đogani, a njihova hemija nije izostala ni u novogodišnjoj čaroliji. Miljković smatra da će sa Lunom moći da bude u vezi kada sazri i ne krije da bi voleo da se to dogodi.

- Verovatno ima šanse za nas u budućnosti, ali trenutno Luna ima klinačke fazone, koji mi se ne dopadaju. Nisam ni ja oličenje ozbiljnosti, ali kada su ozbiljne stvari u pitanju, onda sam vrlo odgovoran - rekao je Marko, a na pitanje kakav je u ljubavi, odgovorio je:

- Nema mnogo ljubavi kod mene jer sam škrt po tom pitanju, a i perfekcionista sam, od devojke očekujem sve i svašta. Luna, na primer, ima sve, ali nema svašta.

Miljković nam je otkrio i šta je sebi poželeo u 2019:

- Puno zdravlja i para. I želim da se oženim za godinu, dve. Može to biti i Luna, zašto da ne.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Miki Đuričić i Suzana Perović

DRUGI PAR

  • Miki: Oženiću se Suzanom kad izađemo iz rijalitija

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić opčinjen je rijaliti-devojkom i dugogodišnjom simpatijom Suzanom Perović, s kojom se nada da će imati zajedničku i svetlu budućnost.

- Videćemo šta će biti među nama. Možda samo popijemo kafu, a možda se i nešto desi. Voleo bih to svakako, Suzana je na mojoj listi želja odavno - rekao je Miki.

- Ja sam zaljubljen u Suzanu već deset godina. Svi smo bili zaljubljeni u nju kad smo bili mali (smeh). Između nas ne postoji intima. Postoji emocija neka. Prvo prijateljska, pa sve ostalo. Poštujem je i više se neće desiti snimci gde je ljubim - nastavio je Đuričić, koji ima ozbiljne namere sa Suzanom.

- Suzana i ja smo pričali o braku, to je propala institicija. Moja svaka veza traje dva, tri meseca. Što sam stariji, sve mi više fali neki drug, da bude pored mene. Mislim da mi Suzana ne bi dosadila, ali videćemo - rekao je Miki i dodao:

 

- Suzana kupuje imanje. Biće to salaš. Ja je nagovaram da to bude Vojvodina. Možda ćemo i zajedno kupiti.

  • Suzana: Miki je moja oaza mira

Suzana Perović potrudila se da sakrije emocije prema Mikiju Đuričiću, međutim, priznala je koliko joj znači njegovo prisustvo u životu.

- Baš lepo ako deluje da se između nas rodila ljubav (smeh). Prija mi ovde jer imamo mnogo tema. Navikli smo se jedno na drugo. Kod njega sam pronašla oazu mira jer on tačno zna kada i šta treba da kaže - kaže Suzana i ističe da se neće vraćati u estradne vode nakon rijalitija.

- Iskreno, ne verujem da ću snimati nešto. Kad se završi "Zadruga", želim da napravim sebi oazu mira na nekom salašu, da uživam u životu. Želim da ove godine koje sam provela na estradi ostanu netaknute. Nije isključeno da se dogodi neka emisija ili možda serija - zaključila je Suzana.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Aleksandra Subotić i David Dragojević

TREĆI PAR

  • Aleksandra: Želim da se pomirim sa mamom

Aleksandra Subotić ne prestaje da šokira javnost turbulentnim odnosom koji ima sa roditeljima Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem. Ipak, u susret novoj godini Aleksandra je od Deda Mraza poželela pomirenje sa mamom.

- Joj, to me pitate svake godine. Ja to želim i želim, ali nikako da se desi. Možda nisam dobra, pa Deda Mraz ne želi da mi ispuni želju. Ove godine neću kukati, pa će se možda moja porodična drama završiti i sve će biti u redu - rekla je Aleksandra, a na pitanje da li možemo da očekujemo prinovu od nje u 2019, iskreno je odgovorila da to sada ne želi.

- Ne znam. Ako bi se beba desila neočekivano, onda bi možda bilo OK. Ali ja sam željna svega jer sam godinama u rijalitiju. Hoću da izlazim i provodim se. Da se posvetim sebi. Da se posvetim ćerkici, ima vremena za bebu - objasnila je Subotićeva i dodala da nju i Davida, pre svega, očekuje jedno intimno venčanje.

 

- Želim svadbu na nekom egzotičnom mestu. Palme, pesak, bikini i moja ljubav i ćerka. Ništa mi više ne treba.

  • David: Izgradiću kuću za Aleksandru i njenu ćerku!

David Dragojević ušao je u rijaliti "Zadruga 2" kao izabranik rijaliti-zvezde Aleksandre Subotić, a iako su imali mnogo trzavica tokom dosadašnjeg boravka u rijalitiju, Dragojević već kuje zajedničke planove za budućnost.

- Najviše bih voleo da mi na poslovnom planu bude bolje. Želim da proširim posao i napravim kuću u kojoj ću živeti sa Aleksandrom i Magdalenom - otkrio je David i priznao da mu je 2018. godina bila teška.

- Protekla godina je bila baš loša. Nekoliko meseci nisam bio tu, bio sam u Americi. Vratio sam se samo zbog rijalitija. Nadam se da će ova biti mnogo bolja i lakša - rekao je Dragojević i otkrio novogodišnju želju.

- Voleo bih da vidim brata. Planiram da ga zovem kada izađem. Ja njemu i njegovoj ženi Dalili želim sve najlepše u novoj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

02.01.2019 21:22

U Novoj godini želim ljubav svim deda Mrazevima i baba Mrazicama.

Zec

03.01.2019 11:09

Dede Mrazovi i babe Mrazovice.