Nakon žestoke svađe, Krunićka i Sale Tru se dohvatili u garderoberu!

Autor:

Zadruga

01.01.2019

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić i Sale Tru osamili su se u garderoberu i tom prilikom se strasno ljubili i pomirili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić i Sale Tru

Iako je Sale nakon svađe govorio kako više nikada neće biti sa Jelenom u vezi, oni su ipak odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

Ovi zadrugari su se tom prilikom prisetli njihove velike svađe kada je Jelena Krunić zamerila Saletu što je Marku Petruševiću Petrućiju, sa kojim je Krunićeva bila intimna, pričao o detaljima iz njihovog odnosa i savetovao ga kako da Petrući i Rebeka imaju što kvalitetniju akciju u kupatilu.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jelena Krunić...

- To kada si mi rekao: "Ja sam sa njom raskinuo", a! Ne možeš tako! Nećemo, to je to! Ok? Nikad više nikada nećeš govoriti ljudima o našim stvarima. Ono kako da ne gurnete i ostalo... - govorila je Jelena Krunić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sale Tru...

- Ne, hoću da mi kažeš da ti se dopadam - dodao je Sale.

Tokom njihovog razgovora i razmene nežnosti u garderober je ušao i Petrući sa kojim su pričali o Rebeki Popović. Podsetimo, Jelena Krunić i Sale Tru poznaju se preko deset godina, a tek su pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2" jedno drugom priznali svoje emocije i započeli ljubavnu romansu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

02.01.2019 08:54

Posle svadje - sve je sladje.