(VIDEO) Petrući se izlanuo: Priznao da se samo zeza sa Rebekom!

Autor:

Zadruga

01.01.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je u Beloj kući zadrugare posetila porodica i prijatelji. Marku Petruševiću Petrićiju došli su majka i otac,a razgovor koji su njih troje vodili doveo je do toga da svi gledaoci saznaju da je za pevača veza njega i Rebeke Popović samo farsa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Petrušević Petrući sa porodicom

Naime, Petrući je u jednom trenutku poručio svojima da kažu njegovoj devojci Tamari da se ne brine i da je sve to što se dešava sa Rebekom samo gluma:

 -Totalno sam u haosu ovde, hoću da izađem što pre. Pravio sam s*anja sa se*som. Reci drugarima da jave Tamari da se sve za*ebavam - izajvio je Marko dok ga je majka ućutkivala.

Međutim, iako je gospođa bila protiv toga da njen sin iznese da je sa Popovićevom samo iz zabave i ona je u svom izlaganju napravila par kikseva i to kada se obratila Jeleni Krunić sa kojom je Petrušević, takođe imao akciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Petrući i Rebeka

- Hvala ti što si ulepšala Marku početak. E, slatka si, divna si, mnogo te volim. Ja svima pričam da je to sve samo gluma. 

Porodica je pokušala da ove stvari koje ne idu u prilog zadrugaru, jer ga čine lažovom i folirantom,   izgovori nečujno i da to ne ode u etar, što im nije pošlo za rukom. A, da li je veza Petrućija i Rebeke farsa i sa jedne i sa druge strane, ili Popovićeva ne zna ništa o tome šta o njoj misli njen rijaliti dečko, ostaje nam da vidimo.

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

01.01.2019 15:32

Sve je gluma. Kakav seks. Seks kao bajagi. A oni svi obuceni u krevetu, Neki se nikada nisu poljubili.

Odgovori 10 1
Lazar

01.01.2019 16:42

Mozda se i Rebeka zeza sa njim.

Odgovori 10 1