Sanja Stanković dodelila Luni Oskara za glumu!

Autor: telegraf.rs, Republika.rs

Zadruga

01.01.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Sanja Stanković smatra da je najteži trenutak u protekloj godini za nju bio taj kada je priznala vezu sa Jovanom Tomić Matorom!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sanja Stanković

- Najemotivniji period u prethodnoj godini mi je bio boravak u Zadruzi, kada nisam znala da li me moji podržavaju. Onda se moja mama oglasila i dala "amin". Bila je tu kao moja najveća podrška i tada sam zaplakala od srca! - rekla je Sanja.

- Što se tiče braka, nisam razmišljala o tome, ali nikad ne reci nikad. Što da ne?! - objasnila je atraktivna plavuša ne sidajući osmeh sa lica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Bivša zadrugarka redovno prati rijaliti zbog svoje devojke, a po pojedinim učesnicima koji su u drugoj sezoni Zaruge, žestoko je oplela.

- Nemam ništa lepo da kažem za Lunu. Super je što se aktivirala, ali dosta mi je lažna, folira se. Njoj bih dodelila Oskar za glumu! - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Đurđe

01.01.2019 12:44

Tako je. Luna je nenadmašna glumica. Pogresila je posao. U trenu moze da izmeni izraz lica. Luna sve glumi. Ali i sa glumom je preterala da je postalo degutantno.

Odgovori 45 18
mina

01.01.2019 19:48

Rece postena Sanja.

Odgovori 15 25
Violeta

02.01.2019 16:16

Kako da ne!?Bubice...

Odgovori 3 14
Dolores

02.01.2019 20:25

Bravo Sanja, cijenim je zbog njenog stava koji ne mijenja za razliku od Matore koja je podlegla Ljuljinoj glumi.