(VIDEO) Dragana dobila pismo od muža i sina: Ovako je reagovala!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.12.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarima očito nedostaje porodica sa kojima inače provode praznike u svojim toplim domovima. No, to će im sada pasti malo lakše jer su na adresu Bele kuće stigli pokloni koje su porodice poslale.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

Dragana Mitar je bila sledeća koja je otvarala svoje poklone. Ona je mesecima unazad brinula da li ima podršku svog supruga Siniše, a pogotovo se oko toga zabrinula kada je u ''Zadrugu'' ušao njen ljubavnik Pavle Jovanović. Ipak, dobila je pismo od svog supruga i sina Jovana.

- Ljubavi, najlepše nove godine smo proveli zajedno. Srećna nova 2019. da pobediš i da se raduješ i budeš naša. Volimo te najviše na svetu, Siniša i Jole - glasila je poruka koju je napisao njen suprug Siniša. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

Ona je posle otvorila svoj poklon, a po njenom osmehu se videlo da joj je ogroman kamen pao sa srca, sada kada zna da je muž uz nju pored svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

31.12.2018 15:12

Ništa nije sigurno.