(VIDEO) Luna histerisala jer je Momčilo napisao pismo Mini: Napala ga kao nikad do sad!

Autor:

Zadruga

31.12.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Milojević odlučio je da ispuni zadatak koji je zadalo Drvo mudrosti, te je krenuo u akciju da osvoji Minu Vrbaški!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Lune i Momčila

Međutim, došlo je do problema zbog ljubomore. Kada je Mina pročitala pismo, Luna Đogani našla se ponovo prozvano, jer nju niko nije izabrao, pa zbog ljubomore je počela da vrišti i histeriše po sobi i vređa Momčila koji se potrudio da bude što romantičniji, što mu je zaista i pošlo za rukom.

- S*re mi se više zbog tebe, kakve si ti momente imao sa njom pa ovakve poruke joj pišeš?! - vikala je vidno ljubomorna modna blogerka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Momčilo napisao pismo Mini

Kao i prethodni zadatak, koji je želela da minira, te je ljubomorisala nad Markom Miljkovićem, jer on nije hteo nju da iznenadi, Luna je sebi dala za pravo pa je htela da otme pismo Mini i da ga pocepa. Srećom, pa nije uspela u svojoj nameri, jer je Mina uspela da se izvuče iz njenih ruku.

U video-prilozigu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

31.12.2018 12:09

Kakva ljubomora. Pa Lunu niko neće. Bahata švalerka Luna i ne zaslužuje pismo jer nikoga ne voli i ne ceni.