Zerini puca koža od silikona: Starleti iz Bosne ugroženo zdravlje zbog ogromnih grudi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Zerina Hećo trpi nesnosne bolove u leđima zbog prevelikih silikona u grudima, ali ne želi da ih se reši uprkos upozorenjima lekara.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/banecolak_13
Zerina Hećo...

Naime, Zerina je ugradila silikone koji ne odgovaraju njenoj građi, a kako za Rijaliti otkriva izvor blizak starleti, od gigantskih implantata atraktivnoj brineti je počela da puca koža na grudima.

Zerina se podvrgla ovom estetskom zahvatu pre nekoliko godina, ali na svoju ruku, jer plastični hirurg nije bio za to da njeni silikonski implantati budu toliko veliki i teški.

Pred ulazak u rijaliti doktori su Zerini rekli da mora hitno da izvadi silikone jer se u suprotnom igra sa životom

- Iako mnogi pričaju da je Zerini sponzor platio ugradnju silikona, njene grudi je platio niko drugi do njena mama. Ona je podigla kredit koji i dan-danas otplaćuje ne bi li njena ćerka ostvarila svoj davni san. Da je znala šta će Zerina uraditi sa sobom, nikada joj ne bi dala novac za operaciju. Zerina je otišla kod hirurga i tražila je najveće moguće implante koji postoje! Iako je specijalista pregledima utvrdio da njena koža na grudima nije dovoljna za toliko silikona, a leđa nedovoljno jaka da nose teret, Zerina ih je ugradila uprkos upozorenjima da može da ugrozi svoj život - tvrdi izvor i konstatuje da su Zerinine muke počele odmah nakon operacije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ogromno poprsje joj ugrožava zdravlje...

- Kada se probudila iz anestezije, Zerina se susrela sa prvim problemima. Bilo joj je toliko loše da nije mogla da ustane dva meseca iz postelje. Plakala je i pila lekove - priča izvor blizak Zerini i dodaje:

- Iako je mislila da će kada prođe određeno vreme od operacije sve biti u redu, agonija se samo produžavala. Zerinu je bolelo celo telo, implantati su bili preteški, pa su vukli kožu grudi, što ju je dovodilo do suza. Onda su počela da je bole i leđa. Nije mogla da zamisli dan bez jakih tableta protiv bolova. Kada je otišla na pregled pred ulazak u "Zadrugu", lekari su joj rekli da mora hitno da izvadi silikone jer se u suprotnom igra sa životom. Uprkos upozorenjima i nesnosnim bolovima, Zerina je ignorisala savet specijaliste. Stanje njene kičme je užasno, a koža na grudima počela je da puca od silnog tereta koji podnosi. Primorana je da pije lekove protiv bolova, ali i one za smirenje, kako bi dejstvo bilo pojačano. Njeno zdravstveno stanje je alarmantno i ona svakog časa može završi u bolnici zbog svega što njeno telo podnosi - završava izvor blizak Zerini Hećo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

31.12.2018 15:14

Zerina preterala sa velićinom. Izgleda kao sredovečna žena.

Odgovori 10 0