Anabela priznala: Razbolela sam se zbog Lune!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas priznala je da se razbolela zbog učešća svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Anabela Atijas

Kada su počeli da je prozivaju kako se ugojila i kako nikada nije bila deblja, rešila je da svima zapuši usta. Iako se ne oglašava javno i ne daje izjave za medije, pevačica je ovoga puta napravila presedan i za nedeljnik Svet priznala kroz kakvu agoniju prolazi.

Atijasova: Stres koji sam preživela zbog ćerke izazvao je disbalans u mom telu

 

Ljubavna veza njene ćerke Lune sa pevačem Slobodanom Radanovićem učinila je da pevačica prođe kroz pakao, a zatim su se stvari zakomplikovale i njeno zdravlje počelo je da propada:

- Dobila sam mnogo ružnih komentara jer sam se ugojila, a razlog tome je ozbiljan zdravstveni problem. S tim u vezi, obećala sam sebi da ću naredne godine biti isključivo posvećena lečenju te bolesti. Stres koji sam preživela zbog najstarije ćerke Lune izazvao je disbalans u mom telu, ali sigurna sam da će se sve brzo rešiti - bila je iskrena Lunina majka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Slična situacija desila se i prošle godine, kada je Luna bila učesnica prve sezone "Zadruge". Tada je Anabeli bilo ozbiljno narušeno zdravlje zbog stresa koji je doživela.

Ona je i tada otvoreno pričala o svom problemu:

- Poslednjih dana osećala sam se baš loše, pa sam morala da potražim savet lekara. Zbog stresa, lekar mi je naložio strogo mirovanje. Verujte da sam i televiziju prestala da gledam jer ne mogu više da se nerviram zbog ćerke. Naravno da podržavam svoje dete, non-stop mi je u mislima, ali cela situacija je mnogo uticala na mene i moje raspoloženje. Slabo sam spavala, osećam premor i sve se to odrazilo na moje celokupno zdravstveno stanje i moje zdravlje je ozbiljno narušeno - rekla je tada Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miso

29.12.2018 10:30

Kada ćete pisati o drugim roditeljima zadrugara?

Odgovori 33 0
Mirka

30.12.2018 22:50

@Miso - Sta da pisu. To su ljudi obicni, normalni !

Odgovori 0 11
Lazar

29.12.2018 20:04

Šta je ovo? Nekoliko dana se piše o Anabeli i njenoj bolesti. Ima i puno dece bolesne pa niko onjima ne piše.

Odgovori 25 0
Endji

11.01.2019 22:16

njihova bolest zove se Kija i Sloba, uzmite obe pa radite nesto , izbacite alkohol, i druga sredstva, manite se zadruge i vrlo brzo cete ozdraviti. Sada je Dragana hit vi ste proslost da ste se uprpile, ajde malo patetike da slusamo, nista od toga.