Umalo mu izbila oko! Milan se oglasio posle napada Jelene Krunić: Flaša mi je pogodila kost kod uha!

Autor:

Zadruga

28.12.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević bio je kolateralna šteta svađe Jelene Krunić i Zerine Hećo sa Banetom Čolakom. Naime, njega je Krunićeva u naletu besa i u pokušaju da povredi Baneta, pogodila flašom vode u glavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađala se s Banetom... Zerina Hećo

Sve je počelo kada su se Zerina i Bane posvađali, a na stranu Hećeove stala je Krunićeva kojoj je Čolak u jendom trenutku spomenuo majku, što ju je razbesnelo. U nameri da ga pogodi flašom punom vode, Jelena je promašila i pogodila Milana koji je odmah napustio emisiji, dok je Krunićava završila u zatvoru "Zadruge 2". Nakon ovoga, bivši rijaliti učesnik koji se sada našao u ulozi voditelja, istakao je da se sve dobro završilo po njega:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena htela da pogodi Baneta...
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izašla iz zatvora... Jelena Krunić

- Dobro sam sada. Pogodila me je plastična flaša puna vode koja je sa te daljine veoma opasna. Snimao sam glavu, jer me je udarila u kost pored levog uha, i sve je u redu. To nije naivno, jer da se nisam izmakao u trenutku, mogla je oko da mi povredi. Ipak, ne zameram Jeleni, ona to nije namerno uradila i nemam ništa protiv nje! Biće adekvatno kažnjena, ali apelujem da treba da znaju kako se ponašaju, jer može neko nevin da strada -kazao je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mogao da nastrada... Milan Milošević

S druge strane, psiholozi upozoravaju da Jelena ima problem s kontrolom besa i da se ovakve situacije mogu ponavljati:

- Ona očigledno ima problem s kontrolom besa. Dobro je da je bila sprečena u startu, inače je moglo da dođe do većeg incidenta. Jelena u sebi nosi veliki bol koji ne ume da kanališe, te je poput tempirane bombe! Zatvor, tj. izolacija, sigurno će je primiriti, ali joj neće pomoći da se reši besa i bola koji nosi u sebi. Osobe poput nje ili vole ili mrze, prosto nemaju kapacitet da sagledaju širu sliku i da komunikacijom reše konflikt. Postoji mogućnost da ona u budućnosti na neki novi konflikt reaguje slično ili dramatičnije! - zaključuje psiholog L. G. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

28.12.2018 12:49

I nije kaznjena. Da li cekate da nekoga ozbiljno povredi ili ubije?

Odgovori 13 0