Pavle opisivao Draganin polni organ, njen muž slušao pa se oglasio: Klošar jedan!

Autor: Blic.rs

Zadruga

28.12.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar u žiži je interesovanja budući da je sada, ne samo u "Zadruzi 2" sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, već su ovoga puta zatvoreni u sobi za izolaciju jer ih je Miljana odabrala za potrčke ove nedelje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Opisivao njen polni organ... Dragana Mitar i Pavle Jovanović

Ovu situaciju u kojoj se našla njegova supruga, prokomentarisao je i Draganin muž, Siniša Dragutinović koji je, takođe, znatiželjan i zanima ga da li će ga žena prevariti:

- Nemam neki komentar... Šta će biti, ko to zna? Ajde da ostavimo da vidimo šta će da se desi. Znatiželjan sam. Baš me interesuje šta će na kraju da se desi- istakao je Siniša, kog je mnogo više iznerviralo što je Jovanović komentarisao polni organ njegove supruge Dragane:

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Njenom mužu nije lako... Dragana sa suprugom Sinišom

- Šta da vam kažem? Jednom džentlmenu ne priliči da vodi takvu konverzaciju. Taj dečko se predstavlja kao neki vrhunski džetlmen... Ja sam mnogo liberalan, slobodan, volim da opsujem, ali brate mili, ako ti je neko drag i zaljubljen si u njega - pa, moraš da ga malo poštuješ, da budeš džentlmen, gospodin. To rade samo klošari! Pravi džentlmen i šmeker zaštiti damu u svakoj situaciji. On se predstavlja kao pravi džentlmen. Da li pravi džentlmen može tako nešto da kaže? Te klošarske fore može na nekom drugom mestu da koristi... Ali dobro, možda je on zaboravio da je džentlmen - naglasio je Siniša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

28.12.2018 09:37

Treba detaljnije. Bas nas interesuje.