Luna istraumirana: Miljana Kulić joj ukrala stvari i ne želi da ih vrati?!

Autor:

Zadruga

27.12.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su u toku noći spremni dočekali jednu od najzanimljivijih emisija, a to su "Pitanja gledalaca".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević...

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi pitao zadrugare sve ono što su gledaoci želeli da saznaju, a na samom početku nastala je opšta pometnja.

Naime, po Zadruzi je kružila priča da je Miljana Kulić ukrala komad garderobe koji je Luna Đogani dobila od svojih fanova, a ona je za stolom otkrila i šta se priča i kakva je informacija stigla do nje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- Čula sam da je Miljana uzela moju crvenu suknju i stavila ispod pokrivača - rekla je Luna.

- Stidi se zato što si to čula, a nisi prišla da mi kažeš. Luna, kunem ti se u svoju porodicu i u sebe, znam da je primitivno i da će ljudi reći svašta. Ako sam uzela nešto osim kreme da namažem na ruke... nikada u životu ne bih uzela ni od koga. Moraš da mi kažeš ko je to - pravdala se Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Takmičarke su se raspravljale, ali Đoganijeva ipak nije želela da otkrije ko joj je preneo ovu vest. Kako je ovo izgledalo i kako je Kulićeva odreagovala na ove glasine, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

27.12.2018 12:31

Ona da se stidi što je to čula, a ti se ne stidiš što si ukrala???? Hahahahha Ako puste večeras klip kako krade, onda je produkcija realna, jer već jednom kleptomanki treba stati na put! Zato je noćas i dozivala mamicu da dođe da je vodi, jer joj došlo iz du..ta u glavu da će prikazavi večeras, nadamo se, klip

Odgovori 21 2
Bilja

27.12.2018 19:51

Dakle pustite klip i neka vrati devojci suknju, ovo je sramota.