On je novi Lunun dečko? Maneken ulazi da zavede Đoganijevu!

Autor:

Zadruga

22.12.2018

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi, budući učensik rijalitja "Zadruga 2" mogao bi biti maneken Marko Marković kog, prema rečima dobro obaveštenog izvora, produkcija "pikira" za Lunu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Da li će da padne na njega...? Luna Đogani

Marko, koji ima 24 godine i bavi se modelingom, postaje ravnopravni član "Zadruge", a osim činjenice da je mlad i zgodan javno ističe da mu se dopada Luna Đogani.

- Marko živi u Crnoj Gori i dugo se bavi modelingom. Snimio je veliki broj reklama, a u poslednje vreme angažovale su ga i neke poznate pevačice da se pojavi kao maneken u njihovim spotovima. Devojke lude za njim jer je izuzetno lep i zgodan, a pre svega je veoma pametan dečko - otkriva izvor blizak manekenu i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna ovako, može se reći slučajna... ?Ⓜ️ #me #seriously #instadaily #pictureoftheday #likeforlikes

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94) on Aug 15, 2018 at 5:00am PDT

- Nakon što je dobio ponudu od producenata rijaliti programa "Zadruge" da postane ravnopravni učesnik, dugo je razmišljao da li da prihvati. Međutim, prijatelji su ga savetovali da je to odlična ideja, a da će on kao kulturan i fin mladić dokazati da lepa reč gvozdena vrata otvara te da nije poenta svađati se sa drugima kako bi se u životu uspelo- otkriva izvor.

S druge strane, Marko je slobodan, a kako tvrde njegovi prijatelji, Luna Đogani mu se i te kako dopada.

- Producentima rijalitija ovo je bila odlična prilika da smisle i zavrte priču oko Lune i Marka nakon nekoliko dana od njegovog ulaska. Videćemo samo da li će Luna pasti na njegov šarm, ali će svakako biti zanimljivo gledati ih - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Časlav

22.12.2018 21:56

Mnogi su ulazili sa ciljem da osvoje Lunu. Ali kad je upoznaju od toga odustaju. U čemu je problem? Da li je Luna toliko odbojna kada se lično upozna?

Odgovori 28 4
Branka

23.12.2018 07:34

Posljite joj decka debeloga ali ozenjenoga. Dobrodusnog, pokornog i servilnog kuhara sa osmijehom.

Odgovori 21 2
Hamza

23.12.2018 08:29

Luna voli tipove nalik njenom ocu Gagiju: Gastoz i Sloba.

Odgovori 20 1
Milorad

25.12.2018 08:44

I ovaj zaboravio pa pao u Anino naručje.