(VIDEO) Šou program: Borina kandidatkinja hoće Mikija!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.12.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je produktivno proveo popodne u Zadruzi jer su danas četiri devojke došle da se upoznaju sa njim u mračnoj sobi. Nakon što je izabrao dve, Tanju iz Vranja i Dunju iz Beograda, Drvo mudrosti je u Rajski vrt pozvalo Boru i Mikija Đuričića kako bi ih uputili u Šiša bar gde će se dodatno zbližiti i upoznati sa izabranima devojkama. Na prvu loptu su počeli da razgovaraju kao da se već znaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora bira devojku...

- Sve je terao da ga masiraju, a mene ne. Ja sam blek medžik vumen. Da li si me držao za sebe - rekla je Tanja, a onda naveo tri stvari koje joj se na Bori:

- Brkovi, to što nije đavolčić, ali i to da ume da bude iskren, skroman je, oči su mu lepe... - rekle su devojke, a onda je Miki pitao devojke da li bi ušle u vezu sa njim u rijalitiju:

- Bora ima sve što ima muškarac, više ti je ova devojka odgovara, ja ću te zgaziti - našalila se Tanja. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tanja

Miki je upitao šta devojke očekuju od Bore ukoliko postanu ravnopravni učesnici ''Zadruge''. 

- Očekujemo da Bora bude svoj i da bude lojalan svojim emocija. Takođe očekujemo da pobedi i da nas voli - složile su se Tanja i Dunja. 

Ostatak razgovora, Miki je postavljao pitanja iz opšte kulture, muzike i filma. Oduševljeni odgovorima Tanje, zadrugari su predviđali da se ona nabacuje Mikiju. Ipak, pčelar je ostao pribran i nastavio da radi ono zbog čega je doveden u Šiša bar. Kasnije je Veliki šef pustio muziku uz koju su svi osim Mikija zaigrali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

21.12.2018 19:19

Zato sto je teska kategorija, kao i Miki.

Milan

21.12.2018 19:57

Pa ne zeni se Miki, nego Bora.