Istina izašla na videlo: Miki i Suzana su se i ranije voleli!

Autor:

Zadruga

21.12.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć gledali šta su sve to radili prethodnih dana pred kamerama "Zadruge 2", a nakon video-snimaka komentarisali su situacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana...

Snimak koji je prikazan ticao se Suzane Perović i Mikija Đuričića, koji su javno priznali emocije jedno drugom, ali ipak zbog javnosti i zadrugara nisu želeli da produbljuju svoj odnos u rijalitiju. Suzana i Miki su zbunjeno ustali i počeli da komentarišu zbijajući šale na svoj račun.

- Nije ovo prvi put, mi se samo zezamo. Družimo se i prijamo jedno drugom. Mi ne prelazimo granice zbog toga što je Suzana porodična žena i ima decu. Prija nam taj odnos, mi smo se i ranije voleli. Čak više i ne dajemo ljudima materijal. Nekada namerno krenemo da se svađamo, a i ona voli kad sam ja besan. Rekla mi je da voli kad sam ja besan. Mnogo mi je lepo sa njom, toliko mi je to slatko - rekao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Suzana razgovaraju...

 

- Salaš već imam, svašta ćemo tamo saditi, biće nam super - dodao je Miki.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

22.12.2018 01:51

Vise of 5 godina su u vezi. Pricao Mikijev brat.