Rekli Luni da je ista Anastasija, a ona otkrila: Plakala sam celo jutro zbog nje!

Autor:

Zadruga

18.12.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunu Đogani njen cimer Savo Perović ovog jutra uporedio je sa ćerkom Svetalne Cece Ražnatović, Anastasijom, a blogerku je to veoma dirnulo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uporedio je sa Anastasijom... Luna i Savo

- Znaš ti koliko meni vas dve ličite u nekim momentima. Kad se našminkaš, da li zato što ste se družile... Nekako, imate mi dosta sličnih stvari. Ne u ovom izdanju, nego kad ste u emisijama. Kad je izašla pesma baš sam video da si je podržala i non-stop je tražiš ovde - rekao je Savo.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Kada je ovo čula, Đoganijeva je postala veoma emotivna pa je priznala da ju je Anastasijin uspeh sa pesmom "Savršen par" veoma obradovao:

- Znaš kako sam ja bila ponosna kad je snimila pesmu. Ona je za svetsku scenu - faca, pokret, glas... Kad je snimila pesmu, ja se ujutru budim i kunem ti se, kao da sam ja pisala, svaka reč. Pogotovo ona rečenica: "Šta ako treba da ostanem i izbrišem bes dok ljubiš me, a mrziš me". Ja znam da je ona talentovana, i ranije je pisala tekstove. Ja sam plakala celo jutro. Dve stvari su me pogodile - reči, i cela ta situacija, to što ona peva pesmu - govorila je Luna koja očigledno žarko želi pomirenje sa nekadašnjom drugaricom i kumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milos

18.12.2018 13:59

Luna ima upropasceno lice. Prelomljen nos, dve velike ogrebotine na celu, popucali kapilari od previse alkohola, bubuljice, akne, veliki nos itd.

Odgovori 20 1
Nikola

18.12.2018 17:24

Anastasija je lepotica. To se za Lunjaru Fut ne moze kazati.

Odgovori 17 1