Šok: Došlo je i njenih pet minuta: Izlazi knjiga Lune Đogani!

Autor:

Zadruga

16.12.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, šokirala je pratioce objavom na svom profilu na instagramu, u nadi da će emotivna ispovest njene ćerke pronaći svoj put kroz knjigu "Igra sudbine" koju će objaviti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna, Sloba, Kija...

Naime, konačno je došao red i na Luninih pet minuta, te će široka narodna masa imati priliku da sagleda kompletnu situaciju ljubavnog trougla, Kija-Sloba-Luna, ali i sve jade koja je Đoganijeva pretrpela tokom boravka u rijalitiju.

Mlada i atraktivna učesnica "Zadruge", Luna Đogani u proteklom periodu naišla je na beskrupuloznu osudu javnosti, ali i medijski linč jer je stupila u emotivni odnos sa bivšim učesnikom istoimenog rijalitija Slobodanom Radanovićem, iako je on tada bio zakoniti suprug Kristine Kije Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Pobednica "Zadruge" i od nedavno sve traženija pevačica Kija objavila je biografsku knjigu pod nazivom "Moj potpis", koja se prema mišljenju mnogih visoko kotirala.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija na promociji svoje knjige...

Da li će se stvari nakon ovog hrabrog koraka uskoro okrenuti u Luninu korist, i ona konačno skinuti etiketu "ljubavnice" ostaje nam da vidimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga @emina3983 srecan ti rodjendan...

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Dec 16, 2018 at 12:21pm PST

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Dolores

16.12.2018 23:17

Razija u svemu moraš kopirati Kiju samo što je tvoja kći antitalent za sve pa i za spisateljstvo, ali zato je veoma talentirana za širenje nogu, oralno zadovoljavanje oženjenih, plagiranje tuđih brendova itd...

Odgovori 35 12
Anja

16.12.2018 23:23

Njenu knjigu ce citati njeni roditelji i novinari.Narod nije blesav!

Odgovori 37 11
Mimi

17.12.2018 00:08

Kako moze Luninu emotivnu ispovest da napise osoba iz Sarajeva?

Odgovori 35 7
Zec

17.12.2018 13:44

@Mimi - To ce biti knjiga napisana po secanju na Zadrugu, dopunjena osecanjima spisateljice. Ta romansiranja knjiga nema veze sa Luninim emocijama. Emocije su unutrasnje i ona iz Sarajeva nije mogla da ih vidi na TV ekranu.

Odgovori 29 3