Diskvalifikacija? Zerina pretukla Baneta!

Autor:

Zadruga

16.12.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo bi mogla vrlo lako da bude diskvalifikovana jer je u toku današnjeg dana prebila bivšeg dečka Baneta Čolaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre ga je polivala vodom... Zerina i Bane u kupatilu

Kada je Bane saznao da se Zerina grlila i poljubila sa Vladimirom Todorovićem u zatvoru rijalitija "Zadruga 2" on je pobesneo pa je ušao u kupatilo gde je Hećeova sedela i verbalno je napao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A potom je počela i da ga udara...

- Klošarko. Majko četvorogodišnjeg deteta, vaćariš se u zatvoru. Tebi dete prioritet? Koji? Ološu! Napu*ite mi se ku*ca ti i svi tvoji je*ači. Svaki dan ću da pričam svima da si dro*etina raspala. Majka četvorogodišnjeg deteta. Ma popu*i mi ku*ac i ti i tvoje tužbe. Alkoholičarko. Mrtvu pijanu sam te nosio na rukama. Znaš da ja tebe mogu da tužim za šamare?- nije prestajao Bane, a ovo je Zerinu do te mere iziritralo da je dohvatila flašu vode i polivala ga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije prestajala da ga udara...

Međutim, on je nastavio da je provocira, a ona je pribegla fizičkom kontaktu i počela da mu udara šamare. Kako obezbeđenje nije odmah reagovalo, a Čolak se nije branio, Zerina ga je zasipala udarcima pa ga još i pitala:

- Dobićeš tužbu... Klošaru, hoćeš još? Hoćeš još, pi*kice? - pitala ga je Hećeova, a on se samo odmicao od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

16.12.2018 20:29

Mozda treba 60 šamara za izbacivanje?

psihijatar

16.12.2018 20:31

Vala...i treba ga tući.....nit' je muško, nit' normalan