Đole opet udario na Lunu: Ona je labilna ličnost!

Autor: Blic.rs

Zadruga

15.12.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Đole Đogani, frontmen grupe "Đogani Fantastiko" u nekoliko navrata je dolazio u sukob sa bivšom snajom Anabelom Atijas jer je u negativnom kontekstu komentarisao Gagijevu i njenu ćerku Lunu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Strog stric... Đole Đogani

I iako je nekoliko puta pokušao da se pomiri sa Lunom, Đoletu posle ovoga bratanica verovatno neće oprostiti budući da ju je stric nazvao, između ostalog, i "labilnom ličnošću":

- Luna je dobro dete, nisam hteo puno da pričam o tome, samo sam osudio njeno ponašanje. Mi je znamo u boljem svetlu. Njeno ponašanje nije bilo najbolje, vadila se da je ona mlada devojka od 21, 22 godine. Nju kao ličnost normalno da podržavam, ona je naše dete i tu nema šta, ali kako se ponašala u prvom rijalitiju nije u redu. Bilo je dosta toga što nije bilo dobro, nije bilo lepo. Ona tamo predstavlja prvo sebe, jer ona je ipak izgrađena ličnost donekle, nije potpuno ali opet te njene godine, 22, nisu male. Tada je moja bivša žena Slađa već imala dete, Silviju. Anabela je nju rodila isto mlada, otprilike negde bi i ona mogla da bude majka, ali dobro da ne govorim sad o tome. U svakom slučaju, ne možeš da se vadiš na te godine. Moraš da znaš šta je dobro, a šta nije - istakao je Đole, koji tvrdi da se Luna od afere sa Slobom neće "oprati" ponovnim učešćem u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ovo joj se nikako neće svideti... Luna

-  Iznenadio sam se što se pojavila u "Zadruzi 2", ne znam zašto je otišla. Ako je otišla, kako priča, da opere sebe zbog svega što je bilo, to se ne pere nikada. Sada će tamo biti neke drugačije situacije, više nisu tamo Sloba i Kija. Sad će da joj se dešavaju druge stvari i to je sad mač sa dve oštrice. Ona je po meni kao ličnost i kao karakter veoma slaba, labilna i nije snažna da iznese neke stvari. Takođe, sentilmentalna i emotivna je mnogo. Emotivna je na mog brata, on je u toj njenoj fazi čak i plakao kao da je malo dete - tvrdi denser.

RepublikaFoto: Republika.rs
Njega su podržali kada je ulazio u "Zadrugu 2"... Gagi i Adam

I dok Đole apsolutno nije bio za to da Luna uđe u "Zadrugu 2", njenom bratu od strica, Adamu Đoganiju je dao blagoslov:

- Adam je rekao sve, imali smo razgovor, ja sam bio protiv toga da on uđe u rijaltiji. On je bio nesrećan, imao je neku svoju viziju odlaska. Dečko ima 22 godine, ima viđenje kako treba u budućnosti da izgleda njegov život, ima pravo na odluke. Ja sam samo njegov stric, rekao sam mu da sam protiv njegovog učešća, ali kada sam video da je tužan jer ga ne podržavam, rekao sam okej nemoj da budeš neraspoložen, tvoja je odluka, fokusiraj se na to da budeš bolji. Rekao sam mu da je dobro dete, ako bude onakav kakav je u životu i sve će biti okej - istakao je Đole koji je objasnio zbog čega se meša u odluke članova svoje familije:

- Najstariji sam brat pa se postavljam kao otac svima. Imao sam neka svoja zaduženja od mojih roditelja, da čuvam mlađu braću i sestre, odlazio u prodavnicu, pravio doručak... Rasli su pored mene i volim ih, pazio sam ih do određenih godina dok nisu oni ostali očevi. Adam je sin od mog brata, svi su oni moja porodica, moja familija i rasli su pored mene, ali ja ne mogu da ih kontrolišem i da upravljam njihovim životima. Sa bratom Gagijem sam dobar, ali ne družimo se, viđamo se na porodičnim okupljanjima. Oni mene čak i ne slušaju više, ne uvaže sve što im kažem. Kažu mi da će me poslušati, ali onda uđu u rijalitije, iako ja nisam za to - kaže Đogani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Beograd

16.12.2018 00:04

Pored ovakve rodbine, neprijatelji joj i nisu potrebni. Obzirom da mu je zet u zatvoru, bolje mu je da cuti.

Odgovori 1 22
Anđela

16.12.2018 10:26

@Beograd - Anabela! Šta ima Đole sa svojim zetom? Svako odgovara za svoje grehe.

Odgovori 18 1
Nenad

16.12.2018 08:04

Djole je potpuno u pravu. Bravo Dzole!

Odgovori 21 1
Dolores

16.12.2018 17:58

Čovjek je sve rekao točno. Ne može nju ništa oprati od one sramote, cijeli život će je pratiti to.

Odgovori 10 1