Aleksandra napušta "Zadrugu"?: Zbog nemarnosti žele da joj oduzmu dete! Evo ko stoji iza ovog čina!

Autor:

Zadruga

15.12.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić uskoro će morati da napusti rijaliti "Zadruga" kako bi rešila problem sa Centrom za socijalni rad u koji je ponovo stigla prijava zbog zanemarivanja njene maloletne ćerke Magdalene.

RepublikaFoto: instagram/sandrasuboticss
Aleksandra sa ćerkom Magdalenom...

Prema rečima osobe bliske starleti, nije poznato ko stoji iza svega ovoga, ali postoje određene indicije da je u to umešan Magdalenin otac Aleksandar Čabarkapa. Kada Subotićeva bude otišla na razgovor u socijalnu službu, moraće da dokaže da je njena mezimica dobro zbrinuta i da majka njenog dečka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, vodi računa o njoj na ispravan način.

- U prijavi piše da je maloletna Magdalena već mesecima bez roditeljskog staranja, da je čuva osoba s kojom dete nije toliko blisko i da bi zbog toga mogla da ima posledica u razvoju. I pored toga što su zaposleni u centru upoznati sa time da je dete dobro zbrinuto, jer je Aleksandra o svemu na vreme obavestila nadležne, oni ipak moraju da postupe po prijavi.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i David..

- To znači da će Subotićeva morati da izađe iz "Zadruge" i da ode na razgovor kod njih. Koliko znam, Aleksandri iz produkcije još uvek nisu rekli šta je očekuje, pretpostavljam da će je o tome obavestiti naredne nedelje - kaže naš izvor.

Subotićeva je, podsetimo, već dobijala ovakve prijave, za koje je optuživala majku Ljubu Pantović, ali s obzirom na to da je bodi-bilderka takođe u rijalitiju i da nema mogućnosti da kontaktira s Centrom za socijalni rad, sumnja sada pada na drugu osobu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

- Svi mi iz Aleksandrinog okruženja ubeđeni smo da iza ove prijave stoji Aleksandar Čabarkapa. Njemu je toliko krivo što njega ne žele u "Zadruzi", pa pokušava da naškodi Aleksandri i Davidu. On, naravno, uopšte ne brine o Magdaleni. Nijednom nije pozvao da pita kako je ona, to dete ga nimalo ne zanima iako je njegova ćerka. Aleksandar je samo koristi kao sredstvo da se obračuna sa Aleksandrom - tvrdi naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

15.12.2018 15:01

A kako se dete preziva? da li je on priznao dete? Da li je rađen DNK test? Da li je dete njegovo???

Odgovori 11 1
Anđela

15.12.2018 15:42

Samo roditelji mogu da neguju i cuvaju dete. Nikakve babe i dede nisu nadležni zamenici oca i majke, Dete treba da bude oduzeto zbog zanemarivanja i neadekvatnog zbrinjavanja.

Odgovori 12 0