Čolak očajnički ubeđivao Zerinu da se pomire: Ja tebe jezivo volim, ne mogu iz srca da te izbrišem!

Autor:

Zadruga

15.12.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo i Bane Čolak danima ne prestaju da se raspravljaju o svom odnosu. Dok Užičanin neprestano insistira na tome da mu Zerina oprosti i da obnove svoju vezu, ona to uporno negira.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane ubeđuje Zerinu da se pomire...

Čolak očajnički želi da povrati svoju devojku i sve vreme joj govori kako je njegov život nezamisliv ukoliko ona nije deo njega. Lepim rečima i slatkorečivošću ipak nije uspeo da smekša njeno srce.

- Jesam se previše zaljubio u tebe, možda sam ja posesivan. Da li ti stvarno da bih te ja napolju i dalje smarao? Ja tebe jezivo volim, kao nijednu devojku do sada. Ja tebe nikad iz srca ne mogu da izbrišem. Hoće li ovo ludilo ikad da prestane. Da li ti i ja možemo da imamo normalan drugarski odnos? Da ti sada budeš sa nekim ovde, ja bih umro. Ja ne mogu da živim i da dišem bez tebe. Ne mogu da zamislim dan bez tebe. - pričao je Bane gledajući Zerinu u oči. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

- Ja mislim da ti to možeš - odgovorila mu je ona kratko. 

Njih dvoje su razgovor započeli napolju, ali su ga završili u dnevnoj sobi gde se Čolak još više uneo Zerini u lice i objašnjavao joj koliko mu znači i ubeđivao je da njih dvoje mogu da funkcionišu kao i ranije. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Zerina...

- Ja tebi mogu dati šansu da popravimo naš odnos. Kad si normalan volim tvoje pristustvo - odgovorila mu je ona i bila je izričita da ga želi kraj sebe samo kao prijatelja.

Zerina nijednom svojom rečenicom nije stavila Banetu do znanja da ga želi kraj sebe, ali on je uporan i ne želi da odustane, pa makar bio samo u njenom prisustvu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

15.12.2018 12:33

Ponavlja se ista priča. Da nema dogovora ona bi ustala i ne bi ga slušala.

Odgovori 12 0
psihijatar

15.12.2018 15:05

Mada.....zbog prevencije bi ga trebalo izvesti, ili ti izbaciti jer dečku treba pomoć, može da bude kasno kada dođe do nemilih događaja!!!

Nina

15.12.2018 16:27

@psihijatar - Sve su se dogovorili. Svaki cas se nadju da razmene nekoliko recenica tj. da provere dokle su stigli i kako dalje.