Gagi žestoko isprozivao Marijanu Zonjić: Njena majka završila u suzama!

Autor:

Zadruga

14.12.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Gagi Đogani komentarisao Marijanu Zonjić koja je bila u vezi sa njegovim bratancem Adamom Đoganijem,oglasila se i porodica Zonjić.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić...

Gagi je za Marijanu izjavio kako je ona katastrofa i haos, kao i da je u stanju da se kači na ljude i priče, a zatim je dodao da je i do pre znao na nju. Đogani je izjavio i da mu se Zonjićeva nikada nije sviđala, kao i da nje u "Zadruzi" nema nigde. 

Majka Marijane Zonjić, Dejana bila je veoma pogođena zbog onoga što je Gagi izjavio, a sve vreme tokom razgovora sa nama bila je na ivici suza. Dejana je poželela javno da se obrati ocu Lune Đogani.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani...

- Meni je dosta više laži i napada na moje dete! Zašto je čovek ćutao onda kada se moj suprug javio u program? Gagi je tada rekao da Marijanu ne poznaje lično. Ona je bila sa njim u Makedoniji, da pevaju. Zašto čovek nije tada to rekao, nego sada laje mom detetu iza leđa? Njegova deca se ne kače na druge? Pa Luna se prva kačila na Subotiće, a sada to govori za Marijanu. Zašto je napadaju? Samo želim da poreknem ovog Gagija Đoganija - govori Dejana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana i Adam...

- Moja ćerka nije katastrofa! Ne kači se na druge! Ne zanima me to što Gagi priča, a sve to što je on pričao, ćemo da vidimo šta je i kako bilo kada Marijana izađe - dodaje majka Marijane Zonjić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

15.12.2018 09:06

Sve sto je kazao vazi za njagovu cerku Lunu.

Odgovori 10 0
Nina

15.12.2018 16:30

@Milan - Za Lunjaru važi mnogo više jer je devojka potpuno nevaspitana i nema mere u ničemu. Kada bi imala piće svaki dan bi bila pijana.

vesna

15.12.2018 12:50

Gagi je nepismen. Pisao o tome njegov brat Djole. Anabela pisala u njegovo ime. Zašto Anabela ne piše u svoje ime?

Odgovori 10 0