Haos! Spomenula mu mrtvu majku: Marijana provocirala zadrugara, on poleteo da je bije!

Autor:

Zadruga

13.12.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi 2" izbila je neverovatna svađa koja se umalo završila i nasiljem kada je Marijana Zonjić isprovocirala jednog od zadrugara do te mere da je skočio da je udari pa čak i gađa stolicom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre su se samo prepucavali... Marijana i Sale Tru

Sale Tru i Marijana danima imaju razmirice, a danas su sedeći u pabu sa Rebekom Popović došli u ozbiljnu svađu. Marijana je odlučila da se verbalno obračuna sa Saletom i sasula mu sve u lice, a najpre to da je Jelena Krunić njegova jedina šansa u životu i da je to pokazao tako što je pristao da bude sa njom iako je ona pred njim imala prisne odnose sa Markom Petrućijem.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Zbog nje su se posvađali... Jelena Krunić
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Skočio na nju kada mu je spomenula majku...Sale Tru

- Ja mogu da pričam koliko hoću, ona se je*ala sa mojim drugom. Ti si se hvalio da si se sa njom p*cao napolju, a ona je pred tobom bila sa Petrućijem. Posle njega si ti otišao, kad je on nekoliko puta pokušavao. Jadan si, ti si i za mene i Adama pričao da smo dobre osobe, sve si lagao. I ona kad je bila loše, svi su govorili da se folirate. Ja sam se vodila time da si ti Sale Tru, šta je ovo... Je l' ti to mamica radi? - vikala je Marijana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Potpuno izgubio kontrolu...

A kada je Sale čuo da mu je spomenula majku, skočio je i polio je sokom:

- Kome ti spominješ mrtvu majku, ubiću te?! - vikao je Sale kog je obezbeđenje jedva zadržalo da ne udari Marijanu, a potom su ga izveli napolje da se smiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

13.12.2018 21:17

Usli u rijaliti. Da li treba nekog ubiti zbog psovanja majke?