U Zadrugu ulazi Mikijeva noćna mora: Nokautiraću je, pakovala mi je aferu zbog Kije!

Autor:

Zadruga

13.12.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do Mikija Đuričića je od Jovane Tomić Matore stigla informacija da će za nedelju dana u „Zadrugu“ ući i Saška Karan. Poznato je da je ova pevačica u prvoj sezoni često pčelara dovodila do ludila i on se ni malo ne raduje njenom ulasku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zara Donat
Miki Đuričić...

- Ako uđe, nokautiraću je. Ne bih žalio pet godina robije posle svega što mi je uradila - rekao je Miki u razgovoru sa Suzanom Perović.

On je naveo zašto je najviše kivan na Sašku

- To je žena koja je izmislila da sam ja ismevao poginule iz Velikog brata – otkrio je Miki zašto je besan na Sašku i šta ne može da joj oprosti.

On tvrdi da je Saška na društvenim mrežama montirala priču da se on podsmevao bivšim zvezdama rijalitija „Veliki brat“ koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Miki je naveo da je zbog Saške doživeo niz neprijatnosti i da je čak zbog tih montaža on dobijao i pretnje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Saška Karan...

Miki tvrdi da je Saška to radila sa administratorima jedne bivše zadrugarke jer su oni u njemu videli njoj konkurenciju za pobedu. Time je jasno aludirao na administratore Kristine Kije Kockar, jer je poznato da je s profila na „Instagramu“ Saška Karan hvalila i promovisala Kiju, a minirala Mikija.

Da podsetimo, pre više od deset godina u saobraćajnoj nezgodni poginuli su bivši učesnici „Velikog brata“ Zorica Lazić, Stefan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ruska

13.12.2018 12:37

Cula sam kada je komentarisao. Svi dobro znaju, ako ce posteno pricati , da Miki o svakom prica sa vecom ili manjom , dozom pod smeha ! ! !

Odgovori 12 0
KK

14.12.2018 23:00

@Ruska - Miki je namestao aferu Kiji a i drugima.

marko

13.12.2018 16:14

ovaj kupinovacki pcelar cim zine slaze ..i ja sam ga slusao kada se podsmevao poginulim..cuj nokautirace je ..hrabro " musko" udara na zenu hahahahhahaha

Odgovori 12 1
Dolores

13.12.2018 23:10

Opet ucjenjuje produkciju, samo da ne udje nitko s kim se on ne slaže. Svi su zamjenjivi pa i taj vepar iz Kupinova.

Odgovori 10 0