Oglasio se muž Dragane Mitar: Nije trudna, stomak joj je porastao zbog intervencije koju je imala!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.12.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mitar jedna je od aktuelnih učesnica najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar sa ogromnim stomakom

Ona je privukla veliku pažnju javnosti kada je postala bliska sa Markom Miljkovićem, a dok su svi tvrdili da među ima nečeg više, oni su govorili da su samo prijatelji. Ovih dana se u Zadruzi a i šire komentariše da je Dragana u drugom stanju, s obzirom na to da se ugojila, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Sinišom, njenim mužem, kako bi proverio da li je to moguće:

- Ma ne izgleda ona meni kao da se ugojila, nego da je naduvena. Jer ona kad se ugoji, njoj to ide u noge i zadnjicu i imala je predispozicije za to, dešavalo joj se da u tom delu varira 2, 3 kilograma ali ništa ozbiljno. Ovo se vidi da je naduvena. Ja se plašim da to nije zbog njenog zdravstvenog problema, jer je imala ozbiljnu intervenciju pre tačno godinu dana, kada je bila u bolnici 15ak dana, ona ima policistične jajnike i tad da nije bilo mene da je nateram da ode u bolnicu, ne bi otišla. Gledao sam neki snimak gde se žalila da nije dobila menstruaciju, pa sam odmah pomislio da je do tog problema, ali opet ne znam ni ja, nisam zdravstveni radnik - rekao je Siniša i dodao da se sigurno ne radi o trudnoći:

- Ma kakva trudnoća, nema od toga ništa, vidi se da to nije to - istakao je Siniša.

Na pitanje kako mu se čini dosadašnje učešće njegove supruge u rijalitiju i da li ima nešto da joj zameri, Siniša nam je rekao: 

- Zadovoljan sam generalno, ali iskreno imam šta da joj zamerim. Mislim da je mnogo pasivna, mnogo statična, treba da bude aktivnija, da iskoristi to gde jeste i da se pokaže u najboljem svetlu. Ne mislim da treba sad da ulazi u neke velike svađe i rasprave, bilo je tu par tih situacija koje je imala ali sve je to pesmica za neke druge. A možda je i trenutno zabrinuta za svoje zdravlje, ne zna šta joj se dešava pa joj je to jedino na pameti. Meni je najbitnije da ona bude zdrava, sve ostalo ćemo lako - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

12.12.2018 22:01

On zna a ona ne zna? Ili neće da kaže.