(VIDEO) Ljuba progovorila o ratu sa Aleksandrom, Davidom i Karađorđem!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.12.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Bane Čolak su, kao i svake srede, vodili radio "Amneziju", a od ove srede njihovo pojačanje će biti Višnja Petrović. Voditeljski trojac je i ovog puta pretresao sve aktuelnosti i pikanterije iz Bele kuće, a prvi gost emisije je bila Ljuba Pantović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

Ljuba se svojim ulaskom u "Zadrugu 2" našla pod istim krovom sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem, ćerkom Aleksandrom Subotić i njenim dečkom DavidomDragojevićem. Tenzija među njima često pređe granicu usijanja, pa među njima često dođe do burnih svađa tokom kojih razmenjuju najstrašnije uvrede i optužbe. 

- Super se osećam ovde, super su me prihvatili zadrugari. Ja konflikt imam samo sa tri osobe, tako se i drže, raspašće se jedno bez drugog. Sa zadrugarima pričam o raznim temama, ne spominjemo dotičnu trojku - rekla je Ljuba na početku razgovora. 

Bane je pitao svoju gošću da prokomentariše jedan trač koji je ranije došao do njega. Bane je, naime, čuo da je Karađorđe jutros pokušao da pokrene miran razgovor sa Ljubom tako što joj je ponudio češalj koji je tažila od cimera.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

- Istina je, ja sam tražila Snežanu da mi pozajmi češalj jer uskoro otvaram frizerski salon i osetila sam da me neko kuca po ramenu. On mi je ponudio češalj, ali ja sam odbila jer takve osobe ne smeju da mi se obraćaju. Te fore sa mirnim prilaženjem kod mene ne prilaze - objasnila je Ljuba.

Ona je progovorila i o ratu koji bukti između nje i Aleksandre, Davida i Karađorđa, pa je otkrila da li se nada pomirenju sa ćerkom.

- Oni su imali taktiku koja je pala mojim ulaskom. Oni su zaboravili da sam ja poslednja ušla i da mnogo toga zna. Sada je taktika pala na neku finoću, ali dovoljno je da ja kažem jednu rečenicu. Karađorđe je zbog svoje sujete morao svakog zadrugara da napuši i izvređa. Kada neko vređa Aleksandru uvek mi je teško, ali ona mora da nauči da snosi posledice za svoje postupke. Mora da nauči da njene reči imaju težinu i da treba da se izvini kada pretera. Ona me sve više udaljava od sebe i želela bih da znam zašto toliko želi da me predstavi kao negativca. Ja njoj ništa ne verujem, ali za to je ona kriva - rekla je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading