Druže, kao da sam žabe jela: Luna pričala kako se us*ala!

Autor:

Zadruga

12.12.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi blam Lune Đogani ovoga jutra šokirao je sve učesnike "Zadruge 2" koji su s njom radili prvu smenu u rijaliti fabrici, ali i gledaoce koji su slušali kada je blogerka ispričala nešto što je, u njenom stilu, zgrozilo sve.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Uneredila se... Luna

U nameri da bude duhovita, Luna je ponovo napravila gaf zbog kog će je sigurno svi prozivati. Izgleda da joj nije bilo dosta prozivki zbog seksa u kokošinjcu sa Slobom Radanovićem, zavlačenja ruku u gaćice, blogerka je danas prepričavala situaciju kada se uneredila u donji veš:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prepričavala anegdotu pa zgrozila sve...Đoganijeva

- Ja sam volela da vozim rolere po stanu. Došli nama neki gosti, tata moj pokazuje njegov i mamin spot, a ja ispred TV-a vozim rolere, nerviram ih, ne fermam goste ni 2 odsto. Meni se mnogo ka*ilo. Vozim ja rolere, a moj otac ima nos kao pas, sve namiriše. Ja se uka*im u gaće, a moj tata je bio ubeđen da su se dve bebe uka*ile. On priča kako nešto smrdi po kući, a ja se i dalje vozim po kući. Ta žena gleda svoje bebe, one se nisu uka*ile. Kaže meni tata:"Da nisi možda p*dnula, da se nisi uka*ila?", pa mi kaže da odem do WC-a, a ja sve pričam kako nisam. Ja skinem, druže, gaće, kad ono cigletina u gaćama. Druže, kao da sam žabe jela. Tata me je naterao da se izvinim gostima. To mi je najveći blam. I da, ukrala sam od drugarice mali crveni karmin i stavila ga u gaće - bez blama je ispričala Luna svojim cimerima među kojima su bili Zlata Đurković, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Višnja Petrović, Aleksandar Lazić, Savo Perović i Aleksa Savić i Bora Santana.

Zadrugari su zanemeli sluišajući ovo, a većina je bila zgrožena. Međutim, Luna se nimalo nije postidela već je istakla kako je nije sramota budući da je bila poprilično mala. Izgleda da nije bila mala za rolere, ali za vršenje nužde na toalet šolju jeste. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nina

12.12.2018 11:27

Luna ne zna šta je sramota. Nevaspitana. Bila je mala tek je imala 10 godina. Ona je i sada "mala". Njen otac Gagi kaže "moje dete u Zadruzi".

Odgovori 28 0
Ruska

12.12.2018 12:09

Ne procenjivo ,,blago" za reality programe ... niko nikoga ne moze napraviti, ono sto nije, kao covek , sam sebe !!!

Odgovori 28 0
Dolores

12.12.2018 16:52

Fakat je fina jedna cura...nista drugo i ne zna osim jesti,kakiti,siriti noge itd.

Odgovori 18 0
Časlav

12.12.2018 21:50

Ogavne i prljave priče je uzbudjuju.