Miki i Suzana imali aferu: Muž ih nahvatao na gomili!

Zadruga

11.12.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić i Suzana Perović zbližili su se pred kamerama u Imaginarijumu, međutim, ispostavilo se da su rijaliti-učesnici godinama prisni. Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, pčelar iz Kupinova je već 10 godina zaljubljen u Perovićevu, a pre tri godine uplovili su u strasnu aferu, koja je rezultirala katastrofom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Suzana u Zadruzi...

- Miki je zaljubljen u Suzanu proteklu deceniju. Pokušavao je da joj se približi na različite načine, ali Suzani je dugo trebalo da shvati šta Miki prema njoj oseća. Godinama su bili drugari, ali joj je pre tri godine Miki rekao otvoreno da mu se dopada kao žena, ali da zna da je ona udata, te da ne želi da joj pravi problem u braku jer je iskreno ceni i poštuje. Suzana mu se tad poverila da situacija u njenom braku već duže vreme nije dobra, pa su ubrzo uplovili u vezu. Pošto Suzana zna da je Miki neozbiljan i da od njega ne može da očekuje neku dobru i sigurnu budućnost, njihovo viđanje svodilo se uglavnom na seks. Često su odlazili na razna mesta, na kojima niko ne bi mogao da ih vidi i posumnja da su intimni - objašnjava izvor i tvrdi da je njihovu šemu prekinuo Suzanin suprug Vlada.

- Afera je trajala nekoliko meseci, ali se sve prekinulo kada ju je suprug uhvatio u preljubi. Suzana se sa Mikijem viđala povremeno u jednom motelu na periferiji Beograda u vreme kada je on boravio u prestonici, a Vladi je postalo sumnjivo to što Suzana često noću izlazi sa nekim šupljim izgovorima. Jedne večeri ju je pratio i kada je video da ulazi u motel, sve mu je bilo jasno - otkriva naš izvor i nastavlja:

Suzanu je muž odgurnuo i rekao "Ti, kurvo, da ćutiš. Je*avaš se po hotelima, to si u životu postigla"

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović...

- Vlada je uleteo u sobu i skočio na Mikija da ga bije, a Suzanu je odgurnuo na drugi kraj sobe. Miki je pokušavao da ga smiri, ali on je bio toliko razjaren da je mogao na licu mesta da ga ubije. Suzana ga je molila da priča s njom, ali on joj je samo rekao "Ti, kurvo, da ćutiš. Je*avaš se po hotelima, to si u životu postigla." Miki se pokupio i otrčao iz sobe, a Vlada nije hteo da komunicira sa Suzanom nekoliko meseci. Ušla je u kuću, ali joj je on rekao: "Ako misliš ovde da živiš, ponašaj se kao da sam vazduh, tako ću i ja prema tebi. Bolje da se ignorišemo, nego deca da nam slušaju tvoju sramotu." Suzana je na to pristala i od tada su oni samo zvanično u braku, a žive potpuno odvojene živote.

Mikijev brat: Viđali su se često. Išli su na razna mesta, uvek po Suzaninom izboru, da ih ne provale

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čuveni poljubac...

Naša saznanja potvrdio je i Mikijev brat Nenad Đuričić, koji je za Rijaliti ispričao da je pčelar švaler i da ne želi da se skrasi pored jedne žene, ali da ga je veza sa Suzanom veoma promenila.

- Suzana jeste njegov tip žene i Mikiju se strašno dopada, ali znam da ona ne bi trpela njegove bubice. On voli tip devojke kao što je Rebeka Popović, bezobrazne, da se poigravaju s njim. Sa Rebekom bi se poigravao, njemu je to interesantno, ali prema Suzani gaji posebne emocije. Uvek ju je zvao s mog telefona i pričali su po tri sata, pa sam ja mogao da shvatim s kim priča, nije morao ni da mi kaže. Išli su na razna mesta, uvek po Suzaninom izboru. Zvala je i ona njega često, njihovi razgovori trajali su dugo, iz čega sam zaključio da oni imaju mnogo tema za razgovor jer je Miki jako pametan, pa samim tim voli i pametne žene, kao što je ona. Video sam nekoliko puta da Suzana pravi ljubomorne scene, pa sam zaključio da se između njih dešava nešto ozbiljno - rekao je Nenad za Rijaliti, ne želeći da komentariše Suzanin odnos sa suprugom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Vlada Perović...

Podsetimo, Suzana i Miki su po imanju danima tražili mesto gde mogu da se sakriju od kamera kako bi razmenjivali nežnosti, međutim, kamere su zabeležile trenutak kada se pčelar ljubio sa Perovićevom. Snimak koji je kasnije pušten šokirao je zadrugare, a Suzana i Miki nakon toga su imali brojne razgovore, u kojima su isticali kako su prijatelji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Časlav

11.12.2018 11:19

Jao, švaleraši.

Odgovori 21 0
Dušan

11.12.2018 12:03

Švalerska je tuga pregolema, muž naidje pa odbrane nema.

Odgovori 21 0
Ruska

12.12.2018 10:13

Zato je doticni, onako srcano branio Slobu i ljubavnicu, prosle godine .... mm Da* !!! Kako bi on rekao !

Odgovori 10 0
Nina

12.12.2018 11:20

@Ruska - Pokvarenjak brani pokvarenjake.

Odgovori 10 0